Neler Yeni

Yurt dışındaki alışverişlerde kargo parası düzenlemesi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
yeni kanuna göre 30euro + kargo ücreti hariç sınırlaması kalktı. artık kargo dahil tutar 30 euroyu geçmeyecek. temu da sıkıntı yok ama ali expres vs kargo ücreti yansıtan sitelerde dikkatli olun

gunesss

80+
şu an temuda siparişim var ücretsiz kargo olarak gözüküyor bir sorun yaşamam değil mi? hediye olarak satın almıştım kahrolurum gelmezlerse :)

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Erdem
şu an temuda siparişim var ücretsiz kargo olarak gözüküyor bir sorun yaşamam değil mi? hediye olarak satın almıştım kahrolurum gelmezlerse :)
Sorun olmaz zaten genelde bu tarz haberler yapıldığı zaman mecliste oylanmamış oluyor oylanıp onaylansa bile hemen yürürlüğü girmez.

1732698246042.png

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargo dahillerde bi sıkıntı olmuyor

Omnissiah

80+ Bronze
ya abi gümrük ücretini sıfır yapsınlar kurtulsunlar bizde kurtulalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
yeni kanuna göre 30euro + kargo ücreti hariç sınırlaması kalktı. artık kargo dahil tutar 30 euroyu geçmeyecek. temu da sıkıntı yok ama ali expres vs kargo ücreti yansıtan sitelerde dikkatli olun
Kaynak atarmısın hocam, teşekkürler şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve iyice saçmaladılar bence türkiyede en kötü 20k kişi auka f75 aldı hepsinin vergi parası yine size geliyor ne bu sınırlama ya zaten %60 vergi alıyoruz sınırlar koyuyorsunuz bide...

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaynak atarmısın hocam, teşekkürler şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve iyice saçmaladılar bence türkiyede en kötü 20k kişi auka f75 aldı hepsinin vergi parası yine size geliyor ne bu sınırlama ya zaten %60 vergi alıyoruz sınırlar koyuyorsunuz bide...

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Üst mevkiide biri ithalat işi yapıyor sanırım. Başka türlü açıklayamıyorum bu dış dünyayla bağlantıyı kesme çabasını. Ekonominin ülke içinde dönmesi ve yurtdışına para çıkışı olmaması için de olabilir diyeceğim de artık yordu bu politikalar. Sen ekonomin için bu hamlelerden başka adım atmazsan bir arpa boyu yol alamazsın...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,833
Üyeler
163,887
Son üye
ibrahim51
Top Bottom