Neler Yeni

yurt dışından alışverişde sorun olur mu?

GodNow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Yalvaç
arkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
fazla vergi var sanırım

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
arkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.
gelir bence neden sorun olsunki kutulardan bulaşmazki

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bazı satıcılar göndermeyebiliyor. Alsanız da zaten fazlasıyla bir gümrük vergisiyle karşı karşıya kalmanız kaşınılmaz. Bence bu sıralar yurt dışı alışverişi mantıklı değil.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Kankam paran varsa al. Gümrük de takılı kalması muhtemel takılı kalabilir. Amazonu tavsiye ederim .

GodNow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Yalvaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım teşekkürler .

Tek1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arif ALTUNER
Amazon’da seçtiğin üründe ship to Turkey yazıyor ise Türkiye’ye gönderim var. Almaya karar verdin, ödeme sayfasına geldiğin zaman sana vergiler dahil fiyat çıkıyor ve kabul edip alırsan burada ekstra gümrük vs ücreti çıkarsa sen hiç bir ücret ödemiyorsun. Ödediğin vergi miktarı daha düşük çıkarsa da fazla parayı geri hesabına iade ediyorlar.

EmreTRk

80+ Bronze
Hocam yurtdışından getirirlerde ne gereği var. Almak istediğiniz ürün türkiyede varsa buradan almayı tercih edin derim. Gördüğünüz o fiyatların üstüne vergide bindiği zaman aynı fiyata gelicektir. 1 ay boşu boşuna beklemiş olursunuz.

Top Bottom