arkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.
gelir bence neden sorun olsunki kutulardan bulaşmazkiarkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.
eywsorun olmaz ama vergilere bak kankam.
Hocam yurtdışından getirirlerde ne gereği var. Almak istediğiniz ürün türkiyede varsa buradan almayı tercih edin derim. Gördüğünüz o fiyatların üstüne vergide bindiği zaman aynı fiyata gelicektir. 1 ay boşu boşuna beklemiş olursunuz.arkadaşlar merhaba . yurt dışından bir mouse almak istiyorum ancak şu virüs olayıdır fln. sorun olur mu merak ettim. Normalde sorun olmuyor diye biliyordum ancak arkadaşım yurt dışından bir şey gelmiyor dedi. Cevap verirseniz çok iyi olur.