Yurt dışından ekran kartı getirtmek?

Midora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Yurt dışından akrabalarım aracılığıyla kendim için bir ekran kartı getirtsem. Ülkeye girişte ortalama ne kadar bir masraf çıkar bana? Hollandadan getirtme ihtimalim var. Eğer daha uygun olacaksa öyle yapayım diyorum çünkü bu iş iyice can sıkıcı olmaya başladı.

Ukrayna en uygun lokasyon sanırım hem sadece T.C. ile de gidilebiliyor :)

Yurt dışından akrabalarım aracılığıyla kendim için bir ekran kartı getirtsem. Ülkeye girişte ortalama ne kadar bir masraf çıkar bana? Hollandadan getirtme ihtimalim var. Eğer daha uygun olacaksa öyle yapayım diyorum çünkü bu iş iyice can sıkıcı olmaya başladı.
Elden mi getirticek kargo ile mi ?

Kendine almış gibi yaparsa hiçbir vergi ödemeden gümrükten geçer. Elden getirmesi lazım, kargoyla yollarsa her türlü vergi çıkıyor. Daha az vergi ödemen için pakete 20 dolar falan yazabilir kargolayacaksa.

hocam kart kullanılmış gibi gözükürse 0tl ye geçer ama kendi elinde geçirmeli kargo olmaz

Bende yazın almanyadan getirtecem. Eğer kendi alır gelirse masraf falan çıkmaz.

Yani yakin zamanda turkiyeye gelen olacak mi bilmiyorum suan kargoyla gondericekmis gibi dusunursek ne kadar masraf cikar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag
Geri