Neler Yeni

Yurt dışından gitar almak

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
Bugün Amazondan 73 euro civarı (2177 türk lirası) ücreti olan bir elektro gitar satın aldım, artı olarak 500 tl civarı da gümrük depozitosu ödedim toplamda 2600 tl gibi bir ücrete ödemeyi gerçekleştirdim ancak gümrükte kalır mı, boyuttan bir sıkıntı çıkar mı, ekstra bir ücret ödemem gerekir mi, gelirken gitara bir zarar gelir mi yada ne kadar sürede gelir gibi sorulara kafamı yormadan duramıyorum. Malum ilk yurt dışı alışverişim ve büyük boyutlara sahip bir ürün aldım konu ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olanlar bilgilendirebilir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bugün Amazondan 73 euro civarı (2177 türk lirası) ücreti olan bir elektro gitar satın aldım, artı olarak 500 TL civarı da gümrük depozitosu ödedim toplamda 2600 TL gibi bir ücrete ödemeyi gerçekleştirdim ancak gümrükte kalır mı, boyuttan bir sıkıntı çıkar mı, ekstra bir ücret ödemem gerekir mi, gelirken gitara bir zarar gelir mi yada ne kadar sürede gelir gibi sorulara kafamı yormadan duramıyorum. Malum ilk yurt dışı alışverişim ve büyük boyutlara sahip bir ürün aldım konu ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olanlar bilgilendirebilir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.
150 euro altında olduğundan vergi o kadar sıkıntı olmaz. Amazon vergi politikasında depozitoyu yüksek kestiyse fazlasını size iade ediyor eksik gelirse siz daha fazla ödeme yapmıyorsunuz. Boyuttan kaynaklı da sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Amazon yurt dışı siparişleri genelde iki hafta gibi bir sürede geliyor.

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
150 euro altında olduğundan vergi o kadar sıkıntı olmaz. Amazon vergi politikasında depozitoyu yüksek kestiyse fazlasını size iade ediyor eksik gelirse siz daha fazla ödeme yapmıyorsunuz. Boyuttan kaynaklı da sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Amazon yurt dışı siparişleri genelde iki hafta gibi bir sürede geliyor.
Bilgilendirme için teşekkürler, iyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Teşekkür ederim.
geldiğinde bir hortlatsana usta kaliteli mal mı yurtdışından alınır mı vs bende thomann dan alıcam gibi duruyor elektro gitar bakalım hayırlısı

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
geldiğinde bir hortlatsana usta kaliteli mal mı yurtdışından alınır mı vs bende thomann dan alıcam gibi duruyor elektro gitar bakalım hayırlısı
Tamamdır almadan önce incelemelerini izlediğim için gitar hakkında biraz fikir sahibiyim ama gelişmelerden haberdar ederim.

Ysuflix

80+ Gold
Tamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donner les paul tip giriş seviyesi oldukça uygun bir gitardı prime olmasa 1400 TL kargo ücreti de ödemem gerekecekti.

Ürün linki
hayırlı olsun güzel bir gitar. donner iyidir. mat boya çok iyi duruyor.

bide tasarımı sıradan les paullerden daha hoş bence

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
Şu an siparişim ile ilgini biraz tereddüte düştüm sebebi ise ürüne amazon.com üzerinden baktığımda 160 euro olarak görünüyor olması ancak ben amazon tr üzerinden 2600 tl gibi bir ücret ödedim 80 euro civarı ediyor 150 euro üzeri ticari sayıldığı için gümrükte kalma ihtimali var gibi görünüyor ama benim ödediğim ücrete göre ise kalmıyor, aydınlatırsanız sevinirim.

hayırlı olsun güzel bir gitar. donner iyidir. mat boya çok iyi duruyor.

bide tasarımı sıradan les paullerden daha hoş bence
Teşekkür ederim benimde gayet hoşuma gitti ama gümrüğe takılmadan gelebilecek mi diye kafayı yemeye başladım

Ekler

• IMG_9054.png
    IMG_9054.png
    447.9 KB · Hit: 79
Top Bottom