Yurt dışından gitar almak

El Emir

80+
Reaksiyon skoru
3
Bugün Amazondan 73 euro civarı (2177 türk lirası) ücreti olan bir elektro gitar satın aldım, artı olarak 500 tl civarı da gümrük depozitosu ödedim toplamda 2600 tl gibi bir ücrete ödemeyi gerçekleştirdim ancak gümrükte kalır mı, boyuttan bir sıkıntı çıkar mı, ekstra bir ücret ödemem gerekir mi, gelirken gitara bir zarar gelir mi yada ne kadar sürede gelir gibi sorulara kafamı yormadan duramıyorum. Malum ilk yurt dışı alışverişim ve büyük boyutlara sahip bir ürün aldım konu ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olanlar bilgilendirebilir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bugün Amazondan 73 euro civarı (2177 türk lirası) ücreti olan bir elektro gitar satın aldım, artı olarak 500 TL civarı da gümrük depozitosu ödedim toplamda 2600 TL gibi bir ücrete ödemeyi gerçekleştirdim ancak gümrükte kalır mı, boyuttan bir sıkıntı çıkar mı, ekstra bir ücret ödemem gerekir mi, gelirken gitara bir zarar gelir mi yada ne kadar sürede gelir gibi sorulara kafamı yormadan duramıyorum. Malum ilk yurt dışı alışverişim ve büyük boyutlara sahip bir ürün aldım konu ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olanlar bilgilendirebilir ise çok memnun olurum. Teşekkürler.
150 euro altında olduğundan vergi o kadar sıkıntı olmaz. Amazon vergi politikasında depozitoyu yüksek kestiyse fazlasını size iade ediyor eksik gelirse siz daha fazla ödeme yapmıyorsunuz. Boyuttan kaynaklı da sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Amazon yurt dışı siparişleri genelde iki hafta gibi bir sürede geliyor.

150 euro altında olduğundan vergi o kadar sıkıntı olmaz. Amazon vergi politikasında depozitoyu yüksek kestiyse fazlasını size iade ediyor eksik gelirse siz daha fazla ödeme yapmıyorsunuz. Boyuttan kaynaklı da sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Amazon yurt dışı siparişleri genelde iki hafta gibi bir sürede geliyor.
Bilgilendirme için teşekkürler, iyi günler.

sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. ayrıca hangi gitarı aldığını merak ettim?

Teşekkür ederim.
geldiğinde bir hortlatsana usta kaliteli mal mı yurtdışından alınır mı vs bende thomann dan alıcam gibi duruyor elektro gitar bakalım hayırlısı

geldiğinde bir hortlatsana usta kaliteli mal mı yurtdışından alınır mı vs bende thomann dan alıcam gibi duruyor elektro gitar bakalım hayırlısı
Tamamdır almadan önce incelemelerini izlediğim için gitar hakkında biraz fikir sahibiyim ama gelişmelerden haberdar ederim.

Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donner les paul tip giriş seviyesi oldukça uygun bir gitardı prime olmasa 1400 TL kargo ücreti de ödemem gerekecekti.

Ürün linki
hayırlı olsun güzel bir gitar. donner iyidir. mat boya çok iyi duruyor.

bide tasarımı sıradan les paullerden daha hoş bence

Şu an siparişim ile ilgini biraz tereddüte düştüm sebebi ise ürüne amazon.com üzerinden baktığımda 160 euro olarak görünüyor olması ancak ben amazon tr üzerinden 2600 tl gibi bir ücret ödedim 80 euro civarı ediyor 150 euro üzeri ticari sayıldığı için gümrükte kalma ihtimali var gibi görünüyor ama benim ödediğim ücrete göre ise kalmıyor, aydınlatırsanız sevinirim.

hayırlı olsun güzel bir gitar. donner iyidir. mat boya çok iyi duruyor.

bide tasarımı sıradan les paullerden daha hoş bence
Teşekkür ederim benimde gayet hoşuma gitti ama gümrüğe takılmadan gelebilecek mi diye kafayı yemeye başladım

Ekler

• IMG_9054.png
    IMG_9054.png
    447.9 KB · Hit: 107
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,148
Üyeler
186,151
Son üye