Neler Yeni

Yurt Dışından iPhone 14 Pro Max almak istiyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar yurt dışından telefon almak istiyorum fakat mart ayında alıcam biraz zamlara katlanıcaz ama olsun yinede türkiye fiyatından karlı bir şekilde alıcam böyle araştıyorum birini buldum ıraktan cihaz almış 256 gb mor pro maxi 25500 TL'ye satıyor bu piyasa fiyatı normal mı eğer cihazı alırsam orjinal oldugunu nasıl anlarım nasıl sıfır oldugun anlarım bilgi verir misiniz?

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin
Arkadaşlar yurt dışından telefon almak istiyorum fakat mart ayında alıcam biraz zamlara katlanıcaz ama olsun yinede türkiye fiyatından karlı bir şekilde alıcam böyle araştıyorum birini buldum ıraktan cihaz almış 256 gb mor pro maxi 25500 TL'ye satıyor bu piyasa fiyatı normal mı eğer cihazı alırsam orjinal oldugunu nasıl anlarım nasıl sıfır oldugun anlarım bilgi verir misiniz?
ıraktan sıfırı daha ucuz adam üstüne koyarak satıyor sana, youtubeden bakabilirsin yakın tarihli

şahin doğan

80+ Platinum
Normal fiyat.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İrak'tan telefon alınmaz. Ne çıkacağını bilemezsin.

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Ne alaka??
Benim bi' arkadaş 24kya 128 GB olanını almıştı. Sorunsuz geldi. Sipariş mantığı ile geliyor demişti.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ne gibi bilemezsin apple her ülkeye farklı telefon mu sunuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ıraktan sıfırı daha ucuz adam üstüne koyarak satıyor sana, youtubeden bakabilirsin yakın tarihli
ırağa gidip alamam hocam korkuyom bomba falan düser simdi pasaportumda yok aklımda trde satanlardan alıp kıbrısa git gel yapmak ucakla kimlik girisi yapcam

Ne alaka??

Benim bi' arkadaş 24kya 128 GB olanını almıştı. Sorunsuz geldi. Sipariş mantığı ile geliyor demişti.
böyle tanıdık satan satıcı yok mu piyasada güvenilir ucuza satıcak bazıları 30kya 29kya falan satıyor absürt fiyatlara

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin

ırağa gidip alamam hocam korkuyom bomba falan düser simdi pasaportumda yok aklımda trde satanlardan alıp kıbrısa git gel yapmak ucakla kimlik girisi yapcam
direkt appledan geliyor oraya vergi yok amerikadan 100 dolar falan daha pahalı

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan

böyle tanıdık satan satıcı yok mu piyasada güvenilir ucuza satıcak bazıları 30kya 29kya falan satıyor absürt fiyatlara
Adamı bilmezsin, tanımazsın. Gidip bulamazsın. Riskli iş.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamı bilmezsin, tanımazsın. Gidip bulamazsın. Riskli iş.
Dolap ve sahibinden üzerinden aracı olarak cihazı alıcam kontrollerini sağlayacağım almadan önce cihazda sorun çıkarsa orjinal değilse ve belirtine durumlar dışında bir birşeyi var ise iade edebilir miyim diye sorucam kabul ederse dolap ya da sahibinden üzerinden kargolatıcam

Dolap ve sahibinden üzerinden aracı olarak cihazı alıcam kontrollerini sağlayacağım almadan önce cihazda sorun çıkarsa orjinal değilse ve belirtine durumlar dışında bir birşeyi var ise iade edebilir miyim diye sorucam kabul ederse dolap ya da sahibinden üzerinden kargolatıcam
Benim asıl sorum şu gelen cihazın sorunsuz oldugunu nasıl anlarım ne gibi testler yapmalıyım sıfır oldugunu nasıl anlarım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam siz anlarsınız ya apple kullanıcısı olarak cihaz elime geldi diyelim sıfır bir şekilde bunun sıfır oldugunu nasıl anlarım ne gibi testler yapmam lazım
Kutu kapalı ise sıfırdır kapalı değilse 2. eldir bunun neyini anlayacaksınız ?

WhoCares

80+ Gold
çok mu zor

Hocam siz anlarsınız ya apple kullanıcısı olarak cihaz elime geldi diyelim sıfır bir şekilde bunun sıfır oldugunu nasıl anlarım ne gibi testler yapmam lazım
zor değil uğraş gerekir ayık olmak lazım yoksa taklaya gelirsin öyle replikalara varki neredeyse anlaması çok zor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom