Neler Yeni

Yurt Dışından iPhone 14 Pro Max almak istiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
zor değil uğraş gerekir ayık olmak lazım yoksa taklaya gelirsin öyle replikalara varki neredeyse anlaması çok zor :kekw:
Replika iphone ile orijinal iphone'u ayırt edemeyen bi zahmet telefon kullanmasın hocam.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Kutu kapalı ise sıfırdır kapalı değilse 2. eldir bunun neyini anlayacaksınız ?
o kutuyu herkes kapatır birisi bişey diyordu apple sitesinden sorgulatıyorsun falan onu unuttum arkadaşın dediği gibi replika falan olmadığı nasıl anlaşılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurdum insanindan bahsediyoruz çokta şaaapmamak lazım anladın sen :kekw::kekw:
replikayla normalin arasındaki farkı anlamayacak kadar ***** mıyım yani ben onu mu demeye çalışıyorsunuz :D ? ben burda yardım istiyorum konuda dalga geçer gibi insanları ezikliyorsunuz

WhoCares

80+ Gold
o kutuyu herkes kapatır birisi bişey diyordu apple sitesinden sorgulatıyorsun falan onu unuttum arkadaşın dediği gibi replika falan olmadığı nasıl anlaşılır

replikayla normalin arasındaki farkı anlamayacak kadar ***** mıyım yani ben onu mu demeye çalışıyorsunuz :D ? ben burda yardım istiyorum konuda dalga geçer gibi insanları ezikliyorsunuz
yok canım ne haddime insanları eziklemek bu konularda ayık olmak lazım sadece onu dile getirdim gene sen bilirsin

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
yok canım ne haddime insanları eziklemek bu konularda ayık olmak lazım sadece onu dile getirdim gene sen bilirsin
mesela şu konularda dikkat edebilirsin bu orjinal olduğunu gösterir demek daha mantıklı replikadır boş şans demek yerine

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ama az önce kendin yazdın replika ile orjinal arasındaki farkı bilemeyecek kadar ... diye :kekw:
Diyebilirdin dedim bilgi verme amaçlı almak isteyen biri gelir bu konuyu okur bilgilenmiş olurdu her neyse

ama az önce kendin yazdın replika ile orjinal arasındaki farkı bilemeyecek kadar ... diye :kekw:
Ben tartışmaya gelmedim bu forumdaki insanlar bu konularda pek bilgi sahibi değil ya da yardımcı olmak istemiyor sanırsam her neyse yolumuz technopat'a düştü yine o.O2

WhoCares

80+ Gold
Diyebilirdin dedim bilgi verme amaçlı almak isteyen biri gelir bu konuyu okur bilgilenmiş olurdu her neyse

Ben tartışmaya gelmedim bu forumdaki insanlar bu konularda pek bilgi sahibi değil ya da yardımcı olmak istemiyor sanırsam her neyse yolumuz technopat'a düştü yine o.O2
ne tartışması kardeşim kendin alevlendin birden sen kendin yazdın aradaki farkı biliyorum diye :kekw: aradaki farkı kendin biraz araştırıpda görebilirsin zaten görsel ve videolar ile ben sana daha ne diyeyim bilemedim valla umarım istediğin gibi gider her şey bol şans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,838
Üyeler
162,070
Son üye
miguel351
Top Bottom