Yardım Yurt dışından monitör alınır mı?

hocam 1080p devri bitti ben e spor oyunları oynamıyorum zamanında bir 2k 165 hz monitör aldım ucuza onu kulalnıyorum 1k ile 2k arasında çok büyük fark var üstüne 2k ya alıştım 1080p çamur gibi geliyor ben almam muhakak 2k almanı öneririm yada gerçekten cebinize çok para koyacaksınız araba ile yurtdışına gidip alıp 2-3 baya bir ürün bagaja doldurup getiriceksiniz anca öyle krurtarrı onun içnide konuklama benzin gezme vs 100k lazım
bu konudada haklısınız ama bilmiyorum şansımı biraz zorlasam mı kişisel eşya olarak biri tarafından getirilirse 10 euro alıyorlarmış onun dışınad para vs almıyorlarmış kişisel eşya sayıldığı için

bu konudada haklısınız ama bilmiyorum şansımı biraz zorlasam mı kişisel eşya olarak biri tarafından getirilirse 10 euro alıyorlarmış onun dışınad para vs almıyorlarmış kişisel eşya sayıldığı için
hocam ben bilmiyorum o işleri hayatımda hiç denemedim yorum yapamam yanarsa büyük paranız yanar

9k ya geliyor monitörün kendisi
9k güzel rakam ya gümrükte takılırsa el konulursa 9 bin tl niz üstüne 10 euro nuz yanar onu diyorum aslında iyice araştırın ona göre bakın

monitör için mi geçerli bu dediğin yoksa çoğu cihazda mı öyle? benim bildiğim istediğin ürünü bagaj hakkın dahilinde tehlikeli madde içermediği sürece direkt getirebiliyorsun. Japonyadan ipad macbook ps5 aldık getirdik kimse bize bir şey sormadı.

Gümrük olaylar dan önce 4k monitör getirmiştim newegg üzerinden şimdi getirmek zor

viewsonic vx2780j-2k modelini kullanıyorum aşırı memnunum size de öneririm. vx2780 modelinden tek farkı pivot özelliğinin olması. dilerseniz vx2780 modelini de alabilirsiniz
Vx2780 yavaş bir panel kullanıyor, kesinlikle alınmaz.
Desktop Screenshot 2025.05.22 - 18.57.31.90.webp

monitör için mi geçerli bu dediğin yoksa çoğu cihazda mı öyle? benim bildiğim istediğin ürünü bagaj hakkın dahilinde tehlikeli madde içermediği sürece direkt getirebiliyorsun. Japonyadan ipad macbook ps5 aldık getirdik kimse bize bir şey sormadı.
dediginiz ürünleri kutusunu atıp çantaya koyup getirebiliyorsunuz ama monitör kutusu haricinde getiremiyorsunuz çünkü panel kırılma riski var kutusuz

kişisel eşya olarak geçiyorya ondan sormuyorlar çok olunca vergi veriyorsun tarzı bir şey duymuştum benim yurt dışına çıkmam şuan zor ama bilmiyorum bazı uygulamalar vardı mesela ürünü alıyorsun geliyorsun veriyorsun tarzında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrük olaylar dan önce 4k monitör getirmiştim newegg üzerinden şimdi getirmek zor
peki bildiğiniz başka yollar var mı avrupadan gelen birinden getirtsem 50 dolar fazla versem koymaz bana :D

dediginiz ürünleri kutusunu atıp çantaya koyup getirebiliyorsunuz ama monitör kutusu haricinde getiremiyorsunuz çünkü panel kırılma riski var kutusuz
hepsini kutulu getirdik ps5 kutusunu hiç açmadık bile. sorun kutulu getirmekse ya da büyük bir eşya getirmekse araba motoru getirenlere izin vermezlerdi diye düşünüyorum

hepsini kutulu getirdik ps5 kutusunu hiç açmadık bile. sorun kutulu getirmekse ya da büyük bir eşya getirmekse araba motoru getirenlere izin vermezlerdi diye düşünüyorum
bakalım arkadaş şansını denesin

peki böyle bir ürün getirebilir miyim sizce yazın denkleştiriceğim parasını o zaman almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,476
Üyeler
174,559
Son üye
aacarvideopro
Geri