yani neden olmasın o kadar şeye müsaade ediliyor ona da müsaade ederler tahminimcepeki böyle bir ürün getirebilir miyim sizce yazın denkleştiriceğim parasını o zaman almak istiyorum
yani neden olmasın o kadar şeye müsaade ediliyor ona da müsaade ederler tahminimcepeki böyle bir ürün getirebilir miyim sizce yazın denkleştiriceğim parasını o zaman almak istiyorum
ben kendim gitmiyeceğim ama sizce nasıl yapmalıyım veya bazı uygulamar vardı adam yurt dışından buraya gelirken ürünü alıyordu size getiriyordu hem kendisi para kazanıyordu hem uyguna ürün getiriyorduyani neden olmasın o kadar şeye müsaade ediliyor ona da müsaade ederler tahminimce
Maalesef o uygulamayı bilmiyorum. Çevrenize sorun yakında gurbetçiler ülkeye akın akın gelcek yaz geliyor yavaştan. İlla ki birisi denk gelir sorun soruşturunben kendim gitmiyeceğim ama sizce nasıl yapmalıyım veya bazı uygulamar vardı adam yurt dışından buraya gelirken ürünü alıyordu size getiriyordu hem kendisi para kazanıyordu hem uyguna ürün getiriyordu
akrabalardan soruşturacağım Amerika’dan getirtebiliceğim var mıMaalesef o uygulamayı bilmiyorum. Çevrenize sorun yakında gurbetçiler ülkeye akın akın gelcek yaz geliyor yavaştan. İlla ki birisi denk gelir sorun soruşturun