Neler Yeni

Yurt dışından ps5 getirmek

CROCUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Avcı
Bir tanıdığım ps5 getirebilceğini söyledi fakat vergi durumu nasıl olur kutulu getirsek vergi alırlarmı ilaa kutusuz mu olmalı yoksa her türlü vergi alırlar mı fikri olmayan kişiler yazmasın lütfen görüyorum çünkü adam kaçakçılıktan bahsediyor sadece yurtdışından getirmiş olanlar yazarsa mutlu olurum

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bir tanıdığım ps5 getirebilceğini söyledi fakat vergi durumu nasıl olur kutulu getirsek vergi alırlarmı ilaa kutusuz mu olmalı yoksa her türlü vergi alırlar mı fikri olmayan kişiler yazmasın lütfen görüyorum çünkü adam kaçakçılıktan bahsediyor sadece yurtdışından getirmiş olanlar yazarsa mutlu olurum
Kutu direk hiç açılmamış olmasın. Gelirken de memurlara tatilde oynamak için götürüyorum desin. Bu kadar :) Bir tane için sıkıntı çıkarmıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama eğer kargo ile gönderirse vergi alıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Her kisinin 1 tane playstation veya xbox getirme hakkina sahip. Kutulu olsun kutusuz olsun hic farketmez getiren kisi sorarlarsa tatilde oynamak icin getiriyorum demesi yeterli hicbir sekilde vergi vs alinmaz.

CROCUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepinize teşekkürler

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Her kisinin 1 tane playstation veya xbox getirme hakkina sahip. Kutulu olsun kutusuz olsun hic farketmez getiren kisi sorarlarsa tatilde oynamak icin getiriyorum demesi yeterli hicbir sekilde vergi vs alinmaz.
peki laptop da durumlar nasıl ? kutusunu acması lazımmı?

CROCUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
araba ile gelecekler kutusu kapalı olursa memurlar bısey dermı
Yine sikinti olcagini sanmiyorum. İnsanlar canta dolusu alkol getiriyo rahatca sokuyo sen alti ustu 1 laptop yada konsol getirceksin bu kadar dert edilcek konular degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,322
Üyeler
166,736
Son üye
shenva
Top Bottom