Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
dijital versiyonu almayı düşünüyorum dijital versiyon yeterli diye düşünüyorum kutu oyunlar pahalı
Hocam normali alınır da Spiderman limited edition istiyordum. Bulabilirsem başka zamana artık@_berdan_ Gürcistana yakınsan git kendin al gidip alıcam yakın zamanda ben
Dijital almamamin sebebi 2. El sarı siteden veya başka sitelerden kutulu alır sonra sıkılınca satarım öyle daha iyi oluyordijital versiyonu almayı düşünüyorum dijital versiyon yeterli diye düşünüyorum kutu oyunlar pahalı
Normal versiyon kaça geliyor1349 lari ; 14011 TL ediyor bildim kadarı ile gümrüktede %10 vergi iadesi var ortalama 13-14k ya gelir yineSony PlayStation PS5 825GB Digital Edition
ზუმერული ფასი Sony PlayStation PS5 825GB Digital Edition სათამაშო კონსოლი. შეიძინე ყველაზე იაფად Sony-ის ბრენდის სათამაშო კონსოლები ზუმერის ონლაინ მაღაზიაში ონლაინ განვადებით. უფასო მიწოდება თბილისში, ბათუმში, ქუთაისში და საქართველოს ყველა ქალაქში. გარანტია. ვიდეო განხილვა,მონაცემები,აქციებიzoommer.ge
2 saat uzaklıkta bana müsait olduğumda gidicem
150 euroya ps5 mi bulunuyor anlamadım bende gidicem 1 ay içinde avrupaya öyleyse alırımBildiğim kadarıyla normali 550€ dijital versiyonu 450€. Bende yarıyılda almanyadan 300€ ya sıfır almayı düşünüyorum. Belki ikinci el alabilirim kuzen 150€ ya kadar temizinden buluruz dedi.
ikinci el olarak evet150 euroya ps5 mi bulunuyor anlamadım bende gidicem 1 ay içinde avrupaya öyleyse alırım
oranın sahibindeni vs gibi bişey varmı acaba nereden bulucamikinci el olarak evet
benimkini gümrükte açtılar kutunun her yerini parçalamışlardı ama sıkıntısız gelmişti kargo ile değil gelirken getirmiştiNormalde elden gelirken sorun olmuyor açıp bakıyorlar. Şimdi kargo olduğu için bilemedim
O kadar da değil. PS5 hala en yenisi, 250-300€ bandından aşağı kimse sorunsuz cihaz satmaz. Bu rakamlar bile ölü fiyat kalır hatta.ikinci el olarak evet
haklısın hata yapmışım ps4 yazmamışımO kadar da değil. PS5 hala en yenisi, 250-300€ bandından aşağı kimse sorunsuz cihaz satmaz.
valla o tarz sitelerde var normal bizdeki bilgisayarcı misali yerlerde var.oranın sahibindeni vs gibi bişey varmı acaba nereden bulucam
önemli değil hocam bi site buldum şimdi adam 115 euroya beyaz ps4 satıyor xbox one fiyatları felan çerez fiyatına getirip satarım bi taneaga pardon. Ben ps4 yazmayı unutmuşum. Komple düzelterek yazıyorum ps5 avrupada ort 550€ normal 450€ dijital sürüm. Ps4 ise 300€ ikinci el ise 150€ ye kadar iniyor.
haklısın hata yapmışım ps4 yazmamışım
valla o tarz sitelerde var normal bizdeki bilgisayarcı misali yerlerde var.
250de olur hocam valla ya çok iyi fiyatlarO kadar da değil. PS5 hala en yenisi, 250-300€ bandından aşağı kimse sorunsuz cihaz satmaz.
Evet. Ben geçen mediamarkt'ta gördüm ps4 için 13k istiyor. Hayret ettim cidden.önemli değil hocam bi site buldum şimdi adam 115 euroya beyaz ps4 satıyor xbox one fiyatları felan çerez fiyatına getirip satarım bi tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
250de olur hocam valla ya çok iyi fiyatlar
Onu bulursun, eski nesil diye onu ucuzdan satan bol.aga pardon. Ben ps4 yazmayı unutmuşum. Komple düzelterek yazıyorum ps5 avrupada ort 550€ normal 450€ dijital sürüm. Ps4 ise 300€ ikinci el ise 150€ ye kadar iniyor.
haklısın hata yapmışım ps4 yazmamışım
valla o tarz sitelerde var normal bizdeki bilgisayarcı misali yerlerde var.
eski dediğin ps4. Ps5de bulursun hemde tr fiyatından ucuza.Onu bulursun, eski nesil diye onu ucuzdan satan bol.