Gümrükte ücret alırlar.Arkadaşlar yurt dışından ps5 almak istiyorum.
Kuzenim orada yaşıyor ps5 alıp kargo ile bana gönderse herhangi bir sorun çıkar mı?(5kg kargo 45 euro gözüküyor)
Vergi alınır mı?
Vergisi alınıyor diye biliyorum.Normalde elden gelirken sorun olmuyor açıp bakıyorlar. Şimdi kargo olduğu için bilemedim
Hocam adam akıllı bı kaynak göremedim. 150 Euro üzerine vergi var ama o direkt internetten alisveris yaparsam. Bana tanıdık gönderiyorHediye olarak yazılırsa ve sigorta istenmezse olabilirmiş. Gene de tam araştırmanı yapmanı öneririm.
Dediğim gibi ben de başkasına sordum bana eğer hediye yazarsan ve sigorta yaptırmazsan ücret alınmıyor galiba ama riskli iş gene de birine sormanı öneririm.Hocam adam akıllı bı kaynak göremedim. 150 Euro üzerine vergi var ama o direkt internetten alisveris yaparsam. Bana tanıdık gönderiyor
Hediye olarak gönderilmesi gibi bir şey söz konusu değil maalesef.Arkadaşlar yurt dışından ps5 almak istiyorum.
Kuzenim orada yaşıyor ps5 alıp kargo ile bana gönderse herhangi bir sorun çıkar mı?(5kg kargo 45 euro gözüküyor)
Vergi alınır mı?
Sorun çıkar.Arkadaşlar yurt dışından ps5 almak istiyorum.
Vergi alınır mı?
Ordan ne kadara geliyor hocam?@_berdan_ Gürcistana yakınsan git kendin al gidip alıcam yakın zamanda ben
Ordan ne kadara geliyor hocam?
Bildiğim kadarıyla normali 550€ dijital versiyonu 450€. Bende yarıyılda almanyadan 300€ ya sıfır almayı düşünüyorum. Belki ikinci el alabilirim kuzen 150€ ya kadar temizinden buluruz dedi.Ordan ne kadara geliyor hocam?