Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
ah keşke benimde amerikada isviçrede bir akrabam olsa filipinlerde akrabam var yaİsviçredeki halama iş düştü desene
ah keşke benimde amerikada isviçrede bir akrabam olsa filipinlerde akrabam var yaİsviçredeki halama iş düştü desene
Gerçek mi? ahdashdashdshhah keşke benimde amerikada isviçrede bir akrabam olsa filipinlerde akrabam var ya
95 frank falan oluyor yanılmıyorsam 1 tane hakkımız olursa ve 6 tanesinin vergisini ödeyecek olursam 570 frank ayırabilirim risk almaktansaben bi isviçre satışlarına da bakayım sorunuza gelecek olursak kartın tanesine gelen vergi yanlış değilse 850 TL
Hocam ben bu fiyatı duyduktan sonra halamın peşini bırakmamah keşke benimde amerikada isviçrede bir akrabam olsa filipinlerde akrabam var ya
teşekkürler. araştırıyorum.4-5 tane getiremeyebilirsin. Bildiğim kadarıyla 2 taneye kadar sorun olmaz. Her ülkenin ayrı, gidip araştır.
Rica ederim.teşekkürler. araştırıyorum.
Valla filipinlerde ucuzsa bende amcamın peşini bırakmamHocam ben bu fiyatı duyduktan sonra halamın peşini bırakmam
hassi....
yani yanılmıyorsam Türkiye'de 20 bin TL civarıHocam ben bu fiyatı duyduktan sonra halamın peşini bırakmam
acil link 7 aydır gpu arıyorum
toppreise.chacil link 7 aydır gpu arıyorum