Neler Yeni

Yurt dışından yolcu ile gelecek ürün gümrükte sıkıntı olur mu?

TeknoAI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
TeknoAI
a

aynen öyle diyin kutudan çıkarıp koysun. O konuyu bilmiyorum ama gümrükte sorun olacağını sanmıyorum zaten o kadar insanın valizini açıp inceleseler ohoooo bitmez
Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
İlteriş İlteriş
O zaman Tanıdığa valize kutudan çıkarıp koy diyeyim.Yalnız şey aklımja takıldı . Ticaret bakanlığı sitesinde 1 ADET LAPTOP, PC YA DA PARÇA yazıyor.Hem laptop hem Raspberry pi getirirse 2 tane olmuş sayılmıyor mu? Sonuçta Laptop değil ama Single Board Computer olarak geçiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Tanıdığa valize kutudan çıkarıp koy diyeyim.Yalnız şey aklımja takıldı . Ticaret bakanlığı sitesinde 1 ADET LAPTOP, PC YA DA PARÇA yazıyor.Hem laptop hem Raspberry pi getirirse 2 tane olmuş sayılmıyor mu? Sonuçta Laptop değil ama Single Board Computer olarak geçiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevaplarsanız sevinirim
Valizi inceleyen kişinin cihazın ne olduğunu bileceğini sanmıyorum. Projen için bir parça temin ediyorsun gibi düşünebilirsin. Ben PS5 ve motor kaskı geçirdim valizde ve kutularını bile açmamıştım. Tabi inceleme olmadığı için kolay geçti. Normalde max. 1 kg çikolata geçirebilirsiniz diye yazıyor kanunda ama ben bir sürü geçirdim (eşe dosta aldım) ve sorun olmadı aynı şekilde. Akrabama sormuştum o da sorun olmaz demişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,378
Üyeler
163,487
Son üye
Çiftçi99
Top Bottom