Neler Yeni

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
14 yıldır android kullanıyorum. Bence her android kullanıcısı İos' un daha tatlı ve optimize olduğunu biliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada HyperOS arayüzü de hiç iyi değil bence.
Yanlış biliyorsunuz en azından kendi adıma konuşayım genelleme yapmayim ben sevmiyorum. Yd iPhone ve yd android tel satıyorum hepsi ile tecrübem biraz var.

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
14 yıldır android kullanıyorum. Bence her android kullanıcısı İos' un daha tatlı ve optimize olduğunu biliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada HyperOS arayüzü de hiç iyi değil bence.
bendr o yüzden sıkıntı yaşarım diye korkuyorum hosuma gitmezse falan arayüzü

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rıdvan
14T değil S23U alırdım kayıtlı alıyosam

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir
Yurtdışı işini şahsen güvenli bulmuyorum. Risk alma taraftarı değilim şahsen bence iPhone se4 bekleyin eğer tatmin ederse sizi ona geçiş yapabilirsiniz.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir
580 dolara 12/512 alabilirsin dirençle 800 e kayıt yaparsın. Direnç istemezsen 50 dolara server kayıt yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom