'SteeL
80+ Bronze
Dahası
Hocam hiç sıkıntı etmeyin klasik imei atıyorlar sorun olmuyorhocam sınırsız kayıt değilmi nasıl kapanıcak
Hocam hiç sıkıntı etmeyin klasik imei atıyorlar sorun olmuyorhocam sınırsız kayıt değilmi nasıl kapanıcak
11 de olup 14T proda olmayan ne varki mutlu olmasın.iOS'tan Android'e geçip de mutlu olanı hiç görmedim.
14 yıldır android kullanıyorum. Bence her android kullanıcısı İos' un daha tatlı ve optimize olduğunu biliyordur.11 de olup 14T proda olmayan ne varki mutlu olmasın.
Yanlış biliyorsunuz en azından kendi adıma konuşayım genelleme yapmayim ben sevmiyorum. Yd iPhone ve yd android tel satıyorum hepsi ile tecrübem biraz var.14 yıldır android kullanıyorum. Bence her android kullanıcısı İos' un daha tatlı ve optimize olduğunu biliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada HyperOS arayüzü de hiç iyi değil bence.
bendr o yüzden sıkıntı yaşarım diye korkuyorum hosuma gitmezse falan arayüzü14 yıldır android kullanıyorum. Bence her android kullanıcısı İos' un daha tatlı ve optimize olduğunu biliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada HyperOS arayüzü de hiç iyi değil bence.
Yurtdışı işini şahsen güvenli bulmuyorum. Risk alma taraftarı değilim şahsen bence iPhone se4 bekleyin eğer tatmin ederse sizi ona geçiş yapabilirsiniz.Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir
580 dolara 12/512 alabilirsin dirençle 800 e kayıt yaparsın. Direnç istemezsen 50 dolara server kayıt yaparlar.Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir