omerkursunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
Al Nassr ın orjinal sitesi Türkiyeye forma gönderimi yapıyor 30 euro sınırına rağmen sipariş versem patlarmıyım ne olur ?
yurt dışından almana gerek yok, adidas satıyor diye biliyorumAl Nassr ın orjinal sitesi Türkiyeye forma gönderimi yapıyor 30 euro sınırına rağmen sipariş versem patlarmıyım ne olur ?
Hayır yeni sezon formaları yok reisim o eski forma bende varyurt dışından almana gerek yok, adidas satıyor diye biliyorum
ha o zaman bir şey diyemem haklısın, ama biraz beklerim diyorsan 1 2 ay içinde Türkiye ye de getirtirler zatenHayır yeni sezon formaları yok reisim o eski forma bende var
Ronaldo dan dolayı bugün sözleşme de yeniledi forma almak istiyorum o yüzdenAl nassr fanlığı nerden geliyor hocam![]()
Çok bekleyesim yok keşke 30 euro sınırı olmasaydı forma alırken bile şüphede kalıyoruzha o zaman bir şey diyemem haklısın, ama biraz beklerim diyorsan 1 2 ay içinde Türkiye ye de getirtirler zaten
ya sen yine bana güvenerek çok iş yapma da, forma dan bir şey olucağını düşünmüyorum yani. forma sonuçta. olmaz herhalde. dimi...Ronaldo dan dolayı bugün sözleşme de yeniledi forma almak istiyorum o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok bekleyesim yok keşke 30 euro sınırı olmasaydı forma alırken bile şüphede kalıyoruz![]()
Yüce devletimizin işi belli mi olur forma da olsa gümrükte patlayabilir ama resmi sayfa gönderim yapıyor garipya sen yine bana güvenerek çok iş yapma da, forma dan bir şey olucağını düşünmüyorum yani. forma sonuçta. olmaz herhalde. dimi...
sipariş edersen, umarım hiç bir sorun yaşamadan en kısa sürede eline ulaşırYüce devletimizin işi belli mi olur forma da olsa gümrükte patlayabilir ama resmi sayfa gönderim yapıyor garip
bence alma çünkü gümrükte yok sınır falan derler ekstra para isterler bence gurbetteki bi akrabaya söyle yada tatile gittiğinde alırsın yurt dışına admlar iphone 15 alacak dubaiye gidip gezip tozup otelde kalıyorlar ve gidiş dönüş olmasına rağmen yine paraları kalıyorAl Nassr ın orjinal sitesi Türkiyeye forma gönderimi yapıyor 30 euro sınırına rağmen sipariş versem patlarmıyım ne olur ?
Offfbence alma çünkü gümrükte yok sınır falan derler ekstra para isterler bence gurbetteki bi akrabaya söyle yada tatile gittiğinde alırsın yurt dışına admlar iphone 15 alacak dubaiye gidip gezip tozup otelde kalıyorlar ve gidiş dönüş olmasına rağmen yine paraları kalıyor
Teşekkür ederim mail attım bakalım ne cevap vereceklersipariş edersen, umarım hiç bir sorun yaşamadan en kısa sürede eline ulaşır
dediğimi yap bence hem git bişi al vergisis hemde formaOfff
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim mail attım bakalım ne cevap verecekler
Ya evet oda olabilir ama bu yaz sıcağında arabistana gidilmez kışı beklemem gerekdediğimi yap bence hem git bişi al vergisis hemde forma