Yurtdışı iphone 16 pro almak

Arkadaşlar bi kaç konu gördüm internette yurtdışından gelirken 1 den fazla telefonla giriş yapamıyormuşuz yani telefon getirme yasağı gibi bir durum var mı ?
1den fazla değil kendi telefonun hariç en fazla 1 adet daha getirebilirsin 2.yi kayıtta etsen yine getiremiyorsun

Beyler uzulerekk soyluyorum ama bu 8 ay muhabbetı kalkacakmıs gıbı bır hıs var ıcımde devlet baba bızı dusunuyor olabılır !

Beyler uzulerekk soyluyorum ama bu 8 ay muhabbetı kalkacakmıs gıbı bır hıs var ıcımde devlet baba bızı dusunuyor olabılır !
Hocam ülkeye gelen yabancı turistler o zaman telefon kullanamaz bu olay kalkarsa, ben düşünmüyorum kalkacağını şahsen

Hocam ülkeye gelen yabancı turistler o zaman telefon kullanamaz bu olay kalkarsa, ben düşünmüyorum kalkacağını şahsen
Trustle ne alakası var tam olarak anlayamadım adamlar turkcell vodafone falanmi kullaniyor

Her sene Eylül'de telefon değişirsen benim gibi asla kapanma muhabbeti olmuyor, üstüne 5 6K koyarak bi nevi kayıt ediyorsun telefonu değiştiriyosun çünkü.
Önceki sene 14P Max'im vardı çıktığı gibi 15P Max aldım hattı buna geçirdim sene başı sıfırlandı şuan da 16P Max almayı düşünüyorum tekrar sıfırlanacak.

Eğer farklı bir yasa çıkmazsa şuanlık senede 8 ay açık.
Siz genelde eskiyi nereden satıyorsunuz?

Iphone13 512gb varda. (Tr den alınma)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1den fazla değil kendi telefonun hariç en fazla 1 adet daha getirebilirsin 2.yi kayıtta etsen yine getiremiyorsun
Yurtdışından gelirken yanımızda 1 adet yurtdışında alınma telefon ve tr den alınma telefonla giriş yapılıyor mu yapılamıyor mu?

Siz genelde eskiyi nereden satıyorsunuz?

Iphone13 512gb varda. (Tr den alınma)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışından gelirken yanımızda 1 adet yurtdışında alınma telefon ve tr den alınma telefonla giriş yapılıyor mu yapılamıyor mu?
Telefoncu arkadaşım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,413
Üyeler
183,424
Son üye
sagnar
Geri