- Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 13 hocamHangi cihaz ?
İphone 13 hocamHangi cihaz ?
Kayıt ettirirseniz çok fark olmaz TR ile.İphone 13 hocam
Kayıt ettirmeden ne kadar kullanırım hocamKayıt ettirirseniz çok fark olmaz TR ile.
İstediğin kadar ama İMEI uzatma pandemi nedeni ile çıkmış bir olay her an kapanabilir.Kayıt ettirmeden ne kadar kullanırım hocam
1 yıl garantili oluyor yurtdışı cihazlar.900 Euro+2750 kayıt ücreti. Birde garanti yok. Değmez bence.
kanka kayıt uzatma işlemini en uyguna nerden yaptırabilirim pasaportum yok kendim yapamıyorumİstediğin kadar ama İMEI uzatma pandemi nedeni ile çıkmış bir olay her an kapanabilir.
Telefoncular 50-100-200 tl gibi ücrete yapıyorlar en ucuzu nerde bulursun bilememkanka kayıt uzatma işlemini en uyguna nerden yaptırabilirim pasaportum yok kendim yapamıyorum
o kadar değil 2 ay uzatmayı 100 liraya falan yapan var200 EURO ya kaydediyorlar sanırım veya imei atıyorlar her neyse
2 yıl kullansam uzatma için ne kadar öderim tahminen?İstediğin kadar ama İMEI uzatma pandemi nedeni ile çıkmış bir olay her an kapanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 yıl garantili oluyor yurtdışı cihazlar.
alabilirsin e sim ile birlikte 8 ay açık şebeken. yılbaşında yenileniyor ordan bi 8 ay daha cepte. 12 ay kullanabilirsin daha sonra şebeke uzatma yaparsın 2 aylık 100-200 arası uzatanlar varMerhabalar. Elimde iphone 11 var. Allah izin verirse bunu satıp yurt dışından iphone 12 veya 12 pro almayı düşünüyorum. 13 vs de olabilir üstüne koyarım. Bu telefonları aldıktan sonra ne kadar bir süre kullanırım? Kayıt vs yaptırdıktan sonra türkiyedeki ile aynı paraya mı gelir? Bu konuda bilgim yok bana bilgili biri sıfırdan anlatarak yardımcı olursa sevimirim
25 TL ye bile 2 ay uzatma yapan var. en ucuz yerde 2 yıl için 100 tl ödersin en pahalı yerde 2 yıl için 800 tl falan ödersin.2 yıl kullansam uzatma için ne kadar öderim tahminen?