Yurtdışı iPhone ile Yurtiçi iPhone

Reaksiyon skoru
0
Yurtdışın dan alacağım iPhone ile Yurtiçin den alacağım iPhone arasında ki farklar nedir ? Düşündüğüm model 12 Pro Max

Kayıt durumu nedir? Kendi adına mı başka birinin adına mı kayılı olacak? Yurtdışı telefonlarının en büyük sorunu İMEİ problemi oluyor.

Sanırım yurtdışı olsa bile sizin adınıza pasaport kayıtlıysa burada da garanti devam ediyor diye biliyorum.Net konuşmak istemiyorum. Yanlışsam düzeltin.

Kayıt durumu nedir? Kendi adına mı başka birinin adına mı kayılı olacak? Yurtdışı telefonlarının en büyük sorunu İMEİ problemi oluyor.

Sanırım yurtdışı olsa bile sizin adınıza pasaport kayıtlıysa burada da garanti devam ediyor diye biliyorum.Net konuşmak istemiyorum. Yanlışsam düzeltin.
Daha almadım ama telefon benim üzerime olacak sim kartta benim üzerime olacak. Telefonun kalitesinde yada herhangi bir uygulamasında sıkıntı olurmu ?

Daha almadım ama telefon benim üzerime olacak sim kartta benim üzerime olacak. Telefonun kalitesinde yada herhangi bir uygulamasında sıkıntı olurmu ?
Garanti ve Imei kaydı dısında bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hayır bilindik bir fark yok. Güncellemeler aynı şekil devam ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araştırmam sonucu alacağın telefonun garantisinin Türkiyede de geçerli olması için Türkiyede üretilen bir model olması gerekiyormuş.

• Model A2342 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Amerika)
  • Model A2410 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Kanada, Japonya vb..)
  • Model A2412 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Çin, Hong Kong vb..)
  • Model A2411 – Garantisi Türkiye’de geçerli.
Almadan önce model numarasına göre sipariş verirsen garantiyide kurtarmış olursun. Nasıl olur pek emin değilim.

Son düzenleme:
Geri