Neler Yeni

Yurtdışı iPhone ile Yurtiçi iPhone

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mücahit
Yurtdışın dan alacağım iPhone ile Yurtiçin den alacağım iPhone arasında ki farklar nedir ? Düşündüğüm model 12 Pro Max

mesut3467

80+ Bronze
Kayıt durumu nedir? Kendi adına mı başka birinin adına mı kayılı olacak? Yurtdışı telefonlarının en büyük sorunu İMEİ problemi oluyor.

Sanırım yurtdışı olsa bile sizin adınıza pasaport kayıtlıysa burada da garanti devam ediyor diye biliyorum.Net konuşmak istemiyorum. Yanlışsam düzeltin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıt durumu nedir? Kendi adına mı başka birinin adına mı kayılı olacak? Yurtdışı telefonlarının en büyük sorunu İMEİ problemi oluyor.

Sanırım yurtdışı olsa bile sizin adınıza pasaport kayıtlıysa burada da garanti devam ediyor diye biliyorum.Net konuşmak istemiyorum. Yanlışsam düzeltin.
Daha almadım ama telefon benim üzerime olacak sim kartta benim üzerime olacak. Telefonun kalitesinde yada herhangi bir uygulamasında sıkıntı olurmu ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Daha almadım ama telefon benim üzerime olacak sim kartta benim üzerime olacak. Telefonun kalitesinde yada herhangi bir uygulamasında sıkıntı olurmu ?
Garanti ve Imei kaydı dısında bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

mesut3467

80+ Bronze
Hayır bilindik bir fark yok. Güncellemeler aynı şekil devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırmam sonucu alacağın telefonun garantisinin Türkiyede de geçerli olması için Türkiyede üretilen bir model olması gerekiyormuş.

• Model A2342 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Amerika)
  • Model A2410 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Kanada, Japonya vb..)
  • Model A2412 – Garantisi Türkiye’de geçerli değil. (Çin, Hong Kong vb..)
  • Model A2411 – Garantisi Türkiye’de geçerli.
Almadan önce model numarasına göre sipariş verirsen garantiyide kurtarmış olursun. Nasıl olur pek emin değilim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti ve Imei kaydı dısında bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
İmei dediğimiz şey 120 gün içinde ödeyeceğimiz açtırma parası oluyor galiba açtıma parasını ödeyince imei sorunu olurmu ki

Top Bottom