Neler Yeni

yurtdışı kayıtlı telefon alınır mı

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
yurt dışı kayıtlı cıhazları 800-1000 tl daha az veriyorlar ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. Almaya değer mi

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
yurt dışı kayıtlı cıhazları 800-1000 TL daha az veriyorlar ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. Almaya değer mi
tam bilgim yok ama 6 ay sonra kitlenir diye biliyorum ama kesin değil yinede araştır

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
imei almazsan belli bir süre sonra kapanır arama falan hiç bişey yapamazsın ve imei alman için 1800 tl civarı para ödemen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Kılıç
Alacağın yere göre değişir cidden güvenilir ve büyük bir yerden almıyorsan telefon içerisinden bilgi sızdırılması ve çalınması haneye tecavüz gibi şeylerle karşı karşıya kalma ihtimalin var bir de dediğim gibi büyük bir yerden almıyorsan sorun yaşadığında seninle ilgilenecek hiç kimse olmaz ve normalden daha fazla para ödemek zorunda kalırsın bence bütün bunları riske atmaktansa 1000 lira fazla vermek daha mantıklı ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

imei almazsan belli bir süre sonra kapanır arama falan hiç bişey yapamazsın ve imei alman için 1800 TL civarı para ödemen lazım
aynen birde o olay var

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
1000tl ucuza aldım sanarsın ama 800 tl daha fazla para çıkacak cebinden

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
ya siz neyin kafasındınız knk abartmışlar bunlar sjkskjsjk bu ne ya ben note 9s aldım 2200 tl ye yurtdışı 6\128 lik gayet memnunum ime de 1000 lira falan değil atmayın maks 100 liraya kayıt yapıyorlar. öle haneye tecavüz işte izlemek gibi şeylerde yok akjshdkjahdskajd cidden güzel abartmıssınız.
tabi telefonla pek ilgilenmiyosan vatan gibi mağzalardan alman daha iyi ama yurtdışı telefonda arkadaşların dediği kadar kötü değil.

Top Bottom