Yardım YURTDIŞI SAMSUNG TELEFONA IMEI ATILIR MI?

basriii

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar selamlar, yurtdışındayim ve telefonum eskidiği için yeni telefon almak istiyorum.
Samsung Galaxy S25 Ultra 35.000₺ gibi bir fiyata geliyor. Acaba alsam, IMEI atma şansım var mı aynı Xiaomi cihzlazlar gibi? Ayrıca birçok model var. Hangi modellere IMEI atabiliyoruz onu da bilen telefondan anlayan arkadaslarim yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla 23ten sonrasına yapılmıyor ama siz yine de bir sorun yapan bir yere. IMEI attırma olayı galiba artık yerini server kaydına bırakmış. Xiaomi nin güncel telefonlarının çoğunluğuna yapılabiliyor 15, 15 ultra vs.

Bildiğim kadarıyla 23ten sonrasına yapılmıyor ama siz yine de bir sorun yapan bir yere. IMEI attırma olayı galiba artık yerini server kaydına bırakmış.
Server kaydını S25 ultra modeline yapabilirim miyim peki onun hakkında bir bilginiz var mi

Şimdilik server kaydı kalktı, imei atılmıyor diye bilgim var. Bende alırken araştırmıştım ama maalesef. Belki yıl sonuna gelebilir diyenler vardı. Bekleyip göreceğiz.

samsung cihazlarda 24 le beraber server kaydı kapandı, bu yılın 8. ayına kadar acılır diye beklenti vardı ama acılmadı henuz. acılır veya acılmaz demek dogru olmaz cunku samsunga baglı bişey. dolayısıyla eger alıcaksan 4+4 kullanırım dusuncesiyle al bence. bende 24 ultra almayı dusunuyorum hala karar veremedim kayıttan dolayı xiaomiyemi kaysam diye. kullanım olarak 4+4 okey bana, ama ilerde olurda satmam gerekirse kayıt olmadıgı zaman satmak cok zor olur bu cihazları

Valla geçen sarı siteden bakıyordum sordum server kaydı atıyoruz demişlerdi bence tek tek sor ilanlarda

samsung cihazlarda 24 le beraber server kaydı kapandı, bu yılın 8. ayına kadar acılır diye beklenti vardı ama acılmadı henuz. acılır veya acılmaz demek dogru olmaz cunku samsunga baglı bişey. dolayısıyla eger alıcaksan 4+4 kullanırım dusuncesiyle al bence. bende 24 ultra almayı dusunuyorum hala karar veremedim kayıttan dolayı xiaomiyemi kaysam diye. kullanım olarak 4+4 okey bana, ama ilerde olurda satmam gerekirse kayıt olmadıgı zaman satmak cok zor olur bu cihazları
Hocam o 6+6 olmadı mı

2 gün önce 23 serileri için server kaydı açıldı ve s24 ve s25 için şuan bilgi yok bekliyorum bende, s24 aldık açılmasını bekliyorum serverın.

Geri