peki s21 plus telefon icin type-c şarj adaptörü onerebilir misiniz?Bilindik markaların ürünlerini tercih edin derim. Saçma sapan ısınıyor bu tarz ledli vs. li ürünler. Kesilmeler vs. yapıyor.
Samsung - Spigen - Ugreen - Baseus gibi.
Yine aynı markaları tercih edin ben mesela s10cihazım için aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet memnunum. Tabi s21in güç gereksinimi nedir hatırlamıyorum bir kontrol edin almadan siz yine de.
![]()
Spigen 27W USB-C Hızlı Şarj Aleti Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Type-C - 000CA26477 - Fiyatı, Yorumları
27W USB-C Hızlı Şarj Aleti Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Type-C - 000CA26477 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
inceleyecegim tesekkurlerYine aynı markaları tercih edin ben mesela s10cihazım için aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet memnunum. Tabi s21in güç gereksinimi nedir hatırlamıyorum bir kontrol edin almadan siz yine de.
![]()
Spigen 27W USB-C Hızlı Şarj Aleti Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Type-C - 000CA26477 - Fiyatı, Yorumları
27W USB-C Hızlı Şarj Aleti Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Type-C - 000CA26477 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda bir miktar daha ucuz.
sence bu nasil?inceleyecegim tesekkurler