peki s21 plus telefon icin type-c şarj adaptörü onerebilir misiniz?Bilindik markaların ürünlerini tercih edin derim. Saçma sapan ısınıyor bu tarz ledli vs. li ürünler. Kesilmeler vs. yapıyor.
Samsung - Spigen - Ugreen - Baseus gibi.
Yine aynı markaları tercih edin ben mesela s10cihazım için aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet memnunum. Tabi s21in güç gereksinimi nedir hatırlamıyorum bir kontrol edin almadan siz yine de.
Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Hızlı Åarj Cihazı Steadiboost F210-000CA26477 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Hızlı Åarj Cihazı Steadiboost F210-000CA26477 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
inceleyecegim tesekkurlerYine aynı markaları tercih edin ben mesela s10cihazım için aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet memnunum. Tabi s21in güç gereksinimi nedir hatırlamıyorum bir kontrol edin almadan siz yine de.
Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Hızlı Åarj Cihazı Steadiboost F210-000CA26477 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Spigen 27W USB-C Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Hızlı Åarj Cihazı Steadiboost F210-000CA26477 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Amazonda bir miktar daha ucuz.
sence bu nasil?inceleyecegim tesekkurler