Yurtdışı Telefon Hattı Kullanımı

Reaksiyon skoru
41
merhaba yurtdışı telefon aldım şuan kendi hattımı direkt takıp kullanabilir miyim ayrıca yapmam gereken bir şey var mı ?

merhaba yurtdışı telefon aldım şuan kendi hattımı direkt takıp kullanabilir miyim ayrıca yapmam gereken bir şey var mı ?
Kanka süreli imei atılmış olması lazım onun dışında hattını tal kullan sorum olmaz ama imei bi telefoncuda kesinlikle attırman lazım kayıt ettirmen gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada 2k verip Pemra kayıt yaptırcan sınırsız imei

4 ay kullanabilirsin çift hat ise bi 4 ay da diğerini kullanabilirsin.
yani 1 yılda 4+4 ay kullanılabiliyor
her sene başı yenileniyor
1 yılın 8ayı dolduktan sonra 50-100 liraya 2 ay-2ay geçici kayıt attırabilirsin

Merhaba. Kayıtsız olarak aldıysanız çift sim destekli bir cihaz ise 4+4 toplam 8 ay kullanım süresi var. Bu süre yılbaşında sıfırlanır. Sonrasında ise imei atılması gerekli. Kayıtsız olduğu için de sıfırlama-güncelleme yapabilirsiniz.
Kayıtlı olarak aldıysanız marka model yazın güncelleyebilir misiniz sıfırlayabilir misiniz söyleyeyim.

4 ay kullanabilirsin çift hat ise bi 4 ay da diğerini kullanabilirsin.
yani 1 yılda 4+4 ay kullanılabiliyor
her sene başı yenileniyor
1 yılın 8ayı dolduktan sonra 50-100 liraya 2 ay-2ay geçici kayıt attırabilirsin
hocam şuan yılın bitmesine 118 gün kalmış hattımı takıp kullanıyorum o zaman başka yapmam gereken bir şey var mı

Merhaba. Kayıtsız olarak aldıysanız çift sim destekli bir cihaz ise 4+4 toplam 8 ay kullanım süresi var. Bu süre yılbaşında sıfırlanır. Sonrasında ise imei atılması gerekli. Kayıtsız olduğu için de sıfırlama-güncelleme yapabilirsiniz.
Kayıtlı olarak aldıysanız marka model yazın güncelleyebilir misiniz sıfırlayabilir misiniz söyleyeyim.
iphone 13 aldım çift sim var

hocam şuan yılın bitmesine 118 gün kalmış hattımı takıp kullanıyorum o zaman başka yapmam gereken bir şey var mı

iphone 13 aldım çift sim var
iphone grubunda işler farklı süresi doldukça geçici 2 ay kayıt yaptıracaksınız. şöyle yapmanızı öneririm. 8 ay kullandıktan sonra 1. imeiyi uzattırın 2 ay onu kullandıktan sonra tekrar aynı imeiyi 2 ay uzattırın öbür sene aynı işlemi tekrar edin.
Hayırlı olsun bu arada

iphone grubunda işler farklı süresi doldukça geçici 2 ay kayıt yaptıracaksınız. şöyle yapmanızı öneririm. 8 ay kullandıktan sonra 1. imeiyi uzattırın 2 ay onu kullandıktan sonra tekrar aynı imeiyi 2 ay uzattırın öbür sene aynı işlemi tekrar edin.
Hayırlı olsun bu arada
çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun zaten şuan yıl bitimine 118 gün var hattımı takıp yıl sonuna kadar tr cihazı gibi kullanabileceğim değil mi

çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun zaten şuan yıl bitimine 118 gün var hattımı takıp yıl sonuna kadar tr cihazı gibi kullanabileceğim değil mi
ondan sonra da 4 ay fiziki simi 4 ay e simi kullanabileceğim

ondan sonra da 4 ay fiziki simi 4 ay e simi kullanabileceğim
aynen öyle uzatma yapılana kadar normal kullanabilirsiniz

Geri