Neler Yeni

yurtdışı telefona imei atmazsam nolur?

batuu123

80+ Bronze
çift simli aldım 4 ay 1. sime taksam ikinci 4 ay ikinci sime taksam yılda 8 ay imei atmadan kullanabilir miyim?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
çift simli aldım 4 ay 1. sime taksam ikinci 4 ay ikinci sime taksam yılda 8 ay imei atmadan kullanabilir miyim?
yani telefon iphone değilse şimdi yanlış olmasın ama imei atan bazı yerler var diye biliyorum

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Kullanabilirsin evet 8 ay sonra mecbur atmak zorundasın ama.

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanabilirsin evet 8 ay sonra mecbur atmak zorundasın ama.
yılbaşında süreler sıfırlanmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani telefon iphone değilse şimdi yanlış olmasın ama imei atan bazı yerler var diye biliyorum
var ama bu sefer de telefon güncelleme almıyor, nfc çalışmıyor vs google play serfitikası da olmuyor çok sıkıntı bence 4 ay hattı başka telefona takmak daha mantıklı gibi

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Murat
yılbaşında süreler sıfırlanmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

var ama bu sefer de telefon güncelleme almıyor, nfc çalışmıyor vs google play serfitikası da olmuyor çok sıkıntı bence 4 ay hattı başka telefona takmak daha mantıklı gibi
Her yıl sıfırlanıyor 8 aylık süreç ama o arkadaşın dediği kayıt farklı. Direnç kaydı (server kayıt) yapılabiliyor android telefonlara. Aynı yurtiçi cihazmış gibi gözüküp güncellemede sıfırlamada hiçbir şey olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Merhaba Telefonunuza sim kartı taktığınız andan itibaren 4 ay kullanım hakkınız mevcut. 2.sim yada e-sim destekliyorsa aynı şekilde 4 ay kullanım hakkı mevcut. Toplamda 8 ay kullanabilirsiniz kayıt ettirmeden 01.01.2024 tarihi itibariyle bu süreler sıfırlanarak tekrar 4+4 ay kullanım hakkına sahip olursunuz. 2024 yılında 31.692TL ye çıkacağı söyleniyor

Top Bottom