yani telefon iphone değilse şimdi yanlış olmasın ama imei atan bazı yerler var diye biliyorumçift simli aldım 4 ay 1. sime taksam ikinci 4 ay ikinci sime taksam yılda 8 ay imei atmadan kullanabilir miyim?
Kullanabilirsin evet 8 ay sonra mecbur atmak zorundasın ama.çift simli aldım 4 ay 1. sime taksam ikinci 4 ay ikinci sime taksam yılda 8 ay imei atmadan kullanabilir miyim?
yılbaşında süreler sıfırlanmıyor muKullanabilirsin evet 8 ay sonra mecbur atmak zorundasın ama.
var ama bu sefer de telefon güncelleme almıyor, nfc çalışmıyor vs google play serfitikası da olmuyor çok sıkıntı bence 4 ay hattı başka telefona takmak daha mantıklı gibiyani telefon iphone değilse şimdi yanlış olmasın ama imei atan bazı yerler var diye biliyorum
Her yıl sıfırlanıyor 8 aylık süreç ama o arkadaşın dediği kayıt farklı. Direnç kaydı (server kayıt) yapılabiliyor android telefonlara. Aynı yurtiçi cihazmış gibi gözüküp güncellemede sıfırlamada hiçbir şey olmuyoryılbaşında süreler sıfırlanmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
var ama bu sefer de telefon güncelleme almıyor, nfc çalışmıyor vs google play serfitikası da olmuyor çok sıkıntı bence 4 ay hattı başka telefona takmak daha mantıklı gibi