Neler Yeni

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
Baya uygun fiyata sıfır Temiz kutu içeriğiyle beraber 18k ya Xiaomi 14 ultra 16/512gb model buldum cihazı inceledim fiziksel hasar yok veya replika değil sizce almalı mıyım alınır mı?

şahin doğan

80+ Platinum
Alınır.

Zzabuza

80+
Alınır.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
Yurtdışı olup, telefoncuların yaptığı İmeilerde güncelleme sonrası imei kayboluyor,

şahin doğan

80+ Platinum
Yurtdışı olup, telefoncuların yaptığı İmeilerde güncelleme sonrası imei kayboluyor,
Bilmediğiniz konularda ne kadarda net konuşuyorsunuz, al şu 50 TL yi bugün eve erken git.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,291
İsim
.
Baya uygun fiyata sıfır Temiz kutu içeriğiyle beraber 18k ya Xiaomi 14 ultra 16/512gb model buldum cihazı inceledim fiziksel hasar yok veya replika değil sizce almalı mıyım alınır mı?
Hocam dolandırılma sonra baya uygun fiyat alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nereden buldun o fiyata
Hocam dolandırılma sonra baya uygun fiyat alınır
Benim uzaktan bir akrabadır kendisi dolandırmaya kalksa ztn babalarımız yakın arkadaş olduğu için böyle birşeye kalkışamaz bende sahibinden veya letgoda 30k altında hiç yoktu bende şaşırdım bu fiyata ama alınır mı alınmaz mı bilemedim baya ağır oyunlar oynicam full ayarlarda falan ve güncellemesi bitene kadar kullanicam sonra o zamanın en güçlü android telefonuna geçicem yani S27 mi s28 ultraya mı artık neyse ona geçicem:D
Oha cidden mi hiç bilmiyordum şok oldum valla(ironi)

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
ben mi 13 kullanıyorum geçen yaz 18k dan biraz fazlaydı aldığım fiyat. hala imei ile uğraşmadım eğer benim gibi 2. telefon olarak kullanıyorsan interneti paylaşıyorsun imei ile de uğraşmıyorsun. onun haricinde imei için direnç dedikleri işlem yapılması gerekiyor. bu işlemde anakarta müdahale ediliyor. senin modeli bilmem ama benim 13 de bazı telefonlarda nfc felan düzgün çalışmıyor bu işlem sonrası o da aklında bulunsun. ama istediğin rom yükleyip istediğin gibi kullanırsın sonrasında telefonunu. ben olsam düşünmez alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
ben mi 13 kullanıyorum geçen yaz 18k dan biraz fazlaydı aldığım fiyat. hala imei ile uğraşmadım eğer benim gibi 2. telefon olarak kullanıyorsan interneti paylaşıyorsun imei ile de uğraşmıyorsun. onun haricinde imei için direnç dedikleri işlem yapılması gerekiyor. bu işlemde anakarta müdahale ediliyor. senin modeli bilmem ama benim 13 de bazı telefonlarda nfc felan düzgün çalışmıyor bu işlem sonrası o da aklında bulunsun. ama istediğin rom yükleyip istediğin gibi kullanırsın sonrasında telefonunu. ben olsam düşünmez alırdım
Ben tek cihaz olarak kullanıcam imei direnci duymuştum anakarta müdahele edildiğini ama çok iyi bir uzman yapınca sorunlarla karşılaşmıyorsun tamamen işi bilen birine göre değişir bu ve rom nasıl oluyor onu bilmiyorum güncelleme yapinca imei siliniyormuş o yönteme ne deniyor

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
Ben tek cihaz olarak kullanıcam imei direnci duymuştum anakarta müdahele edildiğini ama çok iyi bir uzman yapınca sorunlarla karşılaşmıyorsun tamamen işi bilen birine göre değişir bu ve rom nasıl oluyor onu bilmiyorum güncelleme yapinca imei siliniyormuş o yönteme ne deniyor
orjinal yazılım kullanıp telefonun içinden güncelleme yaparsam imeilerin silinir. ama custom rom dediğimiz romlardan twrp gibi recovery kullanarak güncelleme yaparsan imeilerine bişey olmaz. imei atıldıktan sonra root işlemi de yaptırırsın. orda yapan telefoncu sana detaylı anlatır. önemli olan tek nokta dediğinin gibi işini bilen ve özenli çalışan bir telefoncu bulmak. gerisi dert değil.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
Bilmediğiniz konularda ne kadarda net konuşuyorsunuz, al şu 50 TL yi bugün eve erken git.
Ne boş yapıyorsun, bende bu telefonu alacaktım yurt dışı global imei atılmış versiyonu sordum satıcıya güncelleme yaparsam imei gidermi diye gider dedi xiaomi'nin üst modellerinde gidiyor dedi boş yapan sensin madem biliyorsun açıkla, senin gibi cahilleri bu foruma almaları hata olmuş önüne gelene sallıyorlar. Bir bilgimiz, yaşadığımız bir deneyimimiz var ki konuşuyoruz.

Son düzenleme:

zyraxone

80+ Bronze
Bedava neredeyse. E replikada değil incellemissiniz almamak için sebep yok.

Direnç kayıtlıysa zaten uzun seneler kullanırsınız.

Şimdiden hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom