Neler Yeni

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

şahin doğan

80+ Platinum
Ne boş yapıyorsun, bende bu telefonu alacaktım yurt dışı global imei atılmış versiyonu sordum satıcıya güncelleme yaparsam imei gidermi diye gider dedi xiaomi'nin üst modellerinde gidiyor dedi boş yapan sensin madem biliyorsun açıkla, senin gibi cahilleri bu foruma almaları hata olmuş önüne gelene sallıyorlar. Bir bilgimiz, yaşadığımız bir deneyimimiz var ki konuşuyoruz.
12.99 TL'ye yapacağın işlem ile o kadar oluyor. Biraz araştır büyüyünce anlarsın.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Yusuf Armanc
Baya uygun fiyata sıfır Temiz kutu içeriğiyle beraber 18k ya Xiaomi 14 ultra 16/512gb model buldum cihazı inceledim fiziksel hasar yok veya replika değil sizce almalı mıyım alınır mı?
Alınır ama Samsung'daki gibi IMEI atmak için root ayarları ile oynanınca yeni yazılımı vermeyi reddetmiyorsa alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Luffy
Alınır ama Samsung'daki gibi IMEI atmak için root ayarları ile oynanınca yeni yazılımı vermeyi reddetmiyorsa alınır.
Aslında samsung s25 ultra yurtdışı taksitle alma imkanımda var eğer onu alırsam kaçak süresiz imei atmak çok mu zor olur yoksa işini iyi bilen birine götürürsem sıkıntı yaşamadan halledilir mi elimden geldiğince yurt dışı cihazımı tek cihaz olarak kullanmak istiyorum yılda 1-2 kez para ödesemde sorun olmaz

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
12.99 TL'ye yapacağın işlem ile o kadar oluyor. Biraz araştır büyüyünce anlarsın.
Kafan mı güzel senin, telefoncudan alıyoruz işlemi ben yapmıyorum, ayrıca bir çok imei kayıt işlem türü var adamın hangisini yaptığını bilmiyoruz sende soracağına boş boş konuşuyorsun. Senin olduğuna inandığın şey direnç ile imei işlemi, anakarta yapılır ve bir çok risk taşır direnç işlemi yapılsa da telefonu sıfırladınız an yapılan tüm emek gider bunları bile bilmeden boş boş konuşuyorsun çocukları buraya almamaları lazım yazık gerçekten sen tabletinden pubg oynamaya devam et,

şahin doğan

80+ Platinum
direnç işlemi yapılsa da telefonu sıfırladınız an yapılan tüm emek gider bunları bile bilmeden boş boş konuşuyorsun
Kendinden o kadar emin konuşuyor ki :D
Ama şunu düşünemiyor. Yazılım ile yapılan işlemde ve direnç ile yapılan işlemde de IMEI gidiyorsa neden direnç ile işlem yapıyorlar :d
Sana 50 TL de yok.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Şan Özşaho
Birinde telefonu güncelleyince imei gidiyor diğerinde telefonu sıfırlayınca bunu bile anlayamayacak kıt bir düşüncedesin, insanları aşağılamaya çalışacak kadar boş bir zamanın varsa git kendine yarar birşeyler yap karaktersizliğini ve saygısızlığını bu seferlik görmezden geliyorum. Konu hakkında da bu kadar iddialı olacağına internetten araştırıp bilgini bir gözden geçirmeni bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,523
Son üye
azizyıldırım1453
Top Bottom