osmansumuk
80+
%100 bile yaparsın hocam ayt mat derdi yokYapabilirsem %50. Ki, bence yaparım
%100 bile yaparsın hocam ayt mat derdi yokYapabilirsem %50. Ki, bence yaparım
bi şey olmaz hocamVar Allah'a şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama dilimin o kadar düşük olmasi korkutuyo
Ayt mat olmamasıyla bitiyor mu iş? Tyt'yi küçümsemeyin.%100 bile yaparsın hocam ayt mat derdi yok
ben küçümsemedim ki ? ayt mat büyük bir dert olduğundan bahsettimAyt mat olmamasıyla bitiyor mu iş? Tyt'yi küçümsemeyin.
İlk 400'e girmesi için yeterli mi mat olmamasıben küçümsemedim ki ? ayt mat büyük bir dert olduğundan bahsettim
yeterli değil ancak bütün vaktini çalacak olan ayt matematikle işi olmadığı için tyt matematiğe daha fazla yüklenebilir.İlk 400'e girmesi için yeterli mi mat olmaması
genel olarak herkesi zorlayan, bu sene de olduğu gibi ,ayt matematikti. o yüzden diyorum yanlış anlaşılmasın.yeterli değil ancak bütün vaktini çalacak olan ayt matematikle işi olmadığı için tyt matematiğe daha fazla yüklenebilir.
Hocam tyt matematiğin yüklenilecek bir tarafı yok kısa sürede halledebilir. Ben sınavın kendisinden bahsediyordum. Tyt kısa süreli bir sınav ve en az bilgi kadar hız ve pratiklik de çok önemli bir etken. Ayt mat olmaması sınavı hafifletmiyor. Aynı şekilde edebiyat ve sosyal konuları da ağırdır.yeterli değil ancak bütün vaktini çalacak olan ayt matematikle işi olmadığı için tyt matematiğe daha fazla yüklenebilir.
Benim dediğim burs kazanamama durumu için. Burs kazanırsam zaten mezuna bırakmam. Okulu da yarıda bırakmam zaten.O zamana kadaf fikrin değişir muhtemelen ama okulu birakip para biriktirecem diyorsan ya eğitim hayatindan bihabersin ya da iş hayatından. Okulunu düzgünce oku çalışacaksan illa yarı zamanlı çalış. Çok vaktin var çalışman için. Burslu kazanabilirsin.
Okul odaklı gitmeyin. Bölüm odaklı gidin. Yurtdışına çıkmanın tek yolu iyi bir universite kazanmak değil. Diliniz ve mesleki yeterliliğiniz yüksek seviyede olursa aynı kolaylıkla gidebilirsiniz.Benim dediğim burs kazanamama durumu için. Burs kazanırsam zaten mezuna bırakmam. Okulu da yarıda bırakmam zaten.
O zaman daha çok çalışıp gidiceğin özel üniye burslu gir birde özel üniye gitmene gerek yok illa çoğu sevlet üniversitesi özellerden daha iyi birde zaten 1 sene nerde çalışıcanda o kadar para biriktircenÖzel üniversiteyi karşılayacak para yok ama.
Özel üniversiteyi karşılayacak para yok ama.