Neler Yeni

Yurtdışında Üniversite Okumak

Bende gidicem diyorum mesela ama kendimde aşşşırı güvensizlik var, normal insanların yanında türkçeyi bile zor konuşuyorum (heyecandan) orda nasıl ingilizce konuşabilirim diyorum
Hocam zamanla alışırsınız zaten ona. Kimse anasının karnından Türkçe veya ingilizce bilerek doğmadı. Etrafınızda herkes ingilizce konuşursa içinizde oluşan zorundalık ile daha rahat öğrenirsiniz :)

Hocam bende lise 3 üm.
Üni yi ciddi anlamda yurtdışında okumak istiyorum. Şimdiden para biriktirmeye başladım. Ayıptır söylemesi 1k civarı para biriktirdim. İstediğim bölüm şuanlık iç mimar. Nasıl edeceğim ne yapacağım var mı bir bilginiz yada ne kadar bir bütçe lazım
Hocam ne kadar biriktirebilirsiniz bilmiyorum ama benim bildiğim en az 100.000 TL lazım, eğer gidecekseniz Kanadayı tercih edin, hatta isterseniz bana instagramınızı verin ben de size yardım etmek için araştırma yapayım, belki beraber gideriz :)

Hep vatansever bir insandım ama sahiden bu ülke bitmiş. hemen ayrılacağım okul bittiğinde isviçreye giderim dağları zaten bizim trabzona benziyor rahat rahat daha ne isteyeyim adamlar 2 dünya savaşınada girmemiş 3 ede girmez.

Hocam ne kadar biriktirebilirsiniz bilmiyorum ama benim bildiğim en az 100.000 TL lazım, eğer gidecekseniz Kanadayı tercih edin, hatta isterseniz bana instagramınızı verin ben de size yardım etmek için araştırma yapayım, belki beraber gideriz :)
Tabi yardımlaşırız olmadı ordan konusuruz ig:burakztrk_k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,294
Üyeler
173,164
Son üye
Pablo Escobar
Geri