kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Yada belli etmiyorlar.
Orada ''-da'' mı var?
Yada belli etmiyorlar.
Orada ''-da'' mı var?
Türkçem A1 diyordum bunları görünce şükrediyorum.Orada ''-da'' mı var?
Hocam burda Türkçe bekçiliği yapma -cık yapım eki -im ise çekim eki yapım eklerinden sonra gelen çekim eklerikesme işareti ile ayrılmaz yapım ekleri zaten ayrılmaz."Yada"
Buradaki -da da ayrı Haktan'cığım.
Bende zeka geriliği vardı. Seni görünce şükrettim.Türkçem A1 diyordum bunları görünce şükrediyorum.
Din ardına saklanıp nasıl reaksiyon kasarım oynat bakalım.Şu an hafız oldum.
"eklerikesme" diye bir kelime Türkçede bilmiyorum, "burda" diye de bir şey yok, burada var.Hocam burda Türkçe bekçiliği yapma -cık yapım eki -im ise çekim eki yapım eklerinden sonra gelen çekim eklerikesme işareti ile ayrılmaz yapım ekleri zaten ayrılmaz.
Bende zeka geriliği vardı. Seni görünce şükrettim.
Böyle saçma şeyler uyduranlar çıkar diye düzelttim.Din ardına saklanıp nasıl reaksiyon kasarım oynat bakalım.
"eklerikesme" diye bir kelime Türkçede bilmiyorum, "burda" diye de bir şey yok, burada var.
ben açık tenli ve sarışın ım o zaman beni sevmeyecekler miDoğruluk payı var. Oradakiler (özellikle Batı Avrupa) açık tenli, sarışın erkeklere alışkın oldukları için Türk erkekleri onlara farklı ve çekici gelebiliyor. Tabii kişisel bakım ve düzgün vücut gibi temel şartları sağladıkları sürece.
+1bir insanın dış görünüşten türk olduğunu anlayamıyorlarki
Din üzerinden reaksiyon kasmak mı? O anca şöyle olur: ''Allah'ını seven reaksiyon atsın.'' der isem, o zaman dinden prim kasmış olurum. Bunu bilim ile birleştirseydim, bilimden mi prim kasmış olacaktım?Din ardına saklanıp nasıl reaksiyon kasarım oynat bakalım.
"eklerikesme" diye bir kelime Türkçede bilmiyorum, "burda" diye de bir şey yok, burada var.
Türkçede diye bir kelime bilmiyorum Türkçe'de öyle bir kelime yok bu arada.Din ardına saklanıp nasıl reaksiyon kasarım oynat bakalım.
Tam tersi oluyorSizce yalan mı gerçek mi?
Türkçede diye bir kelime bilmiyorum Türkçe'de öyle bir kelime yok bu arada.
Aşırı güvenli bir kaynak atmışsın bu arada az kalsın Hacettepe üniversitesinin kaynağına inanıyordum.![]()
Dil Adlarına Getirilen Ekler - edebiyatimiz.net
Yazım kuralları içinde en çok karıştırılan unsurlardan biri dil adlarının yazımıdır. Bu makalemizde “dil adlarına getirilen ekler nasıl yazılır” sorusuna...www.edebiyatimiz.net