Hayırlı olsun.Ortalama bu fiyatlarda bütçem var sence şuan bunu almalı mıyım?Link var hocam en başta mousepad şeklinde yazıyor.
Sağolun hocam inşallah daha iyileri sizin olsun
Valla bana 150tlye geliyo indirimim yok .dDostlar selam.
İnceleme serimizde bugüm ucuz yollu rgb mousepad var.
Öncelikle 10$ kuponla aliexpress'ten aldım 59tl+16tl vergi olmak üzere toplam 76tl ödedim.(küsüratlarıyla)
Gelmesi 14gün sürdü tam. Bence fena değil
Mousepad'e gelirsek güzel paketlenmişti etrafında patpatlardan vardı adını unuttum Sağlam geldi.
+Mousepad bence güzeldi üstündeki kumaşı logitech'in mousepad'indekine benzer bir kumaş fena değil mouse hissiyatı falan gayet güzel geldi bana. Takılma olmuyor
+RGB'leri benim için yeterli ışık seviyesi olsun renk geçişi olsun
+30x80ölçüsünde olması gayet güzel
+Masamda güzel durduğunu düşünüyorum
+Uzun vadede ne olur bilmem konuyu güncellerim arayla
Gelelim görsellere
Bir tık kötü oldu ama elimden bu geldi.
Linki de bu :MOUSEPAD
Alıntıyı görüntüle
Bence alınabilir hocam hala memnunum. Ama fiyat değişmiş olabilir dolar üzerinden satılıyorHayırlı olsun.Ortalama bu fiyatlarda bütçem var sence şuan bunu almalı mıyım?
İndirim bitmiş maalesef. Kupon gelebilir belki sana özel şansınaValla bana 150tlye geliyo indirimim yok .d
İnşBence alınabilir hocam hala memnunum. Ama fiyat değişmiş olabilir dolar üzerinden satılıyor
İndirim bitmiş maalesef. Kupon gelebilir belki sana özel şansına
Hocam yaşıyorsan alayım mı sence fiyat güzel gibi hala memnun musun?Bence alınabilir hocam hala memnunum. Ama fiyat değişmiş olabilir dolar üzerinden satılıyor
İndirim bitmiş maalesef. Kupon gelebilir belki sana özel şansına
Forumu bırakti sanırsam en son 2-3 ay önce görüştüğüm de memnundu. Şuan bilmiyorum.Hocam yaşıyorsan alayım mı sence fiyat güzel gibi hala memnun musun?