siz yakın zamanda maksimum ne kadar harcama yaptınız vergisiz whatgeek üzerinden?Evet, ürün bedeli paket üzerinde düşük yazılıyor. Ne kadar aldığınızın pek bir önemi yok açıkçası.
siz yakın zamanda maksimum ne kadar harcama yaptınız vergisiz whatgeek üzerinden?Evet, ürün bedeli paket üzerinde düşük yazılıyor. Ne kadar aldığınızın pek bir önemi yok açıkçası.
Arasında 3-5gün oynuyor. Ama standart gönderim harici vergi çıkabilir.Hocam bişey sormak istiyorum whatgeek üzerinden alcam klavyeyi standart gönderimlere yaklaşık 15 gün diyor ödeme ekranında standart için 5 dolar istiyor free olanı seçersek kaç günde gelir
Hayır ödemiceksiniz. En kötü senaryo 4dolar vergi ödersiniz ama onu yaşayan da görmedim kendim dahil.Anladım teşekkür ederim sanırım çıksa bile 4 dolar falan çıkar ucuz girdiklerinden oda kargo ücretinden yine ucuza gelir. ekstra bir ücret ödemeyeceğim değil mi vergi çıkmazsa kargo vs.
Totalde 305dolarlık siparişim bugün teslim edildi, 5tl dahi vergi çıkmadı.Anladım teşekkür ederim sanırım çıksa bile 4 dolar falan çıkar ucuz girdiklerinden oda kargo ücretinden yine ucuza gelir. ekstra bir ücret ödemeyeceğim değil mi vergi çıkmazsa kargo vs.
siz yakın zamanda maksimum ne kadar harcama yaptınız vergisiz whatgeek üzerinden?
Hocam sitede kargo şuan böyle gözüküyor.Ne demek bu biliyor musunuzWhatgeeke 10dolar kargo ücreti gelmişti, geri kaldırıldı. Klavye almak istryenlere duyurulur.
Kaç günde gelir tahmini konya ya?10 15 gün bekler dediniz inşallah o kadar beklemezTrde gümrük işlemleri tamamlanmış.
Hocam aras kargo takip kodu geldi tahmini teslim tarihi 16 ocak diyor.Bana 7 günde ulaştı toplam, bilemiyorum.