İyi erken geliyormuş ben 1 ay sürer kargolama dahil diye düşünüyordum.26sında sipariş verdim, 28inde kargolandı, bugün Türkiyeye gelmiş.
Türkiyeye girdikten sonrası zaman alıyor zaten. Bana hep bu aralıklarda gelir türkiyede bi 10-15gün bekler.İyi erken geliyormuş ben 1 ay sürer kargolama dahil diye düşünüyordum.
Gümrükte mi bekliyor yoksa dağıtıcı şubede mi?Büyük ihtimal gümrükte bekliyodur.Türkiyeye girdikten sonrası zaman alıyor zaten. Bana hep bu aralıklarda gelir türkiyede bi 10-15gün bekler.
Dağıtıcı ise gider alırım 10 15 gün boşa niye bekleyelim ki değil miDağıtıcı şube Gümrük işlemleri max 3 gün sürüyor.
bir şey daha sorayım size.Pe foam diye geçiyormuş sanırım onun için şöyle bir sünger buldum.Bunu kesip biçsem iş görür mü?Biraz kalın ama inceltirim bi şekil.Dağıtıcı ise gider alırım 10 15 gün boşa niye bekleyelim ki değil mi
Konya da yaşıyorum o zaman mecbur bekliycez 15 gün.İstanbuldaysanız öyle yapabilirsiniz muhtemelen.
Pamukla modlamak daha mantıklı olur bunu kesmek ayarlamak zor olabilir.bir şey daha sorayım size.Pe foam diye geçiyormuş sanırım onun için şöyle bir sünger buldum.Bunu kesip biçsem iş görür mü?Biraz kalın ama inceltirim bi şekil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konya da yaşıyorum o zaman mecbur bekliycez 15 gün.
Ekmek bıçağıyla ortasından keserim hocam tırtıklı bıçakla.Sonra delikleri açıp montajlarız olur biter.Pamukla modlamak daha mantıklı olur bunu kesmek ayarlamak zor olabilir.
Evet, ürün bedeli paket üzerinde düşük yazılıyor. Ne kadar aldığınızın pek bir önemi yok açıkçası.Konudaki kupon sitesinde whatgeek te 250 dolar üstüne %40 kupon gösteriyor, 250 dolarlık sepet 150 dolara geliyor. bu fiyatlarda da vergi çıkmama ihtimali varmı? Çıkmazsa sepeti 250 ye tamamlamak daha avantajlı geliyor belli bir miktardan sonra