Yurtdışından ekran kartı getirtmek

holygreat

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar herkese yurtdışından kart almak istiyorum hangi ülkeden en ucuza ne alabilirim amazon.de ve amazon.jp de vs ya türkiye ile aynı para yada daha pahalı 2.el de olur fakat ebaya baktığımda fiyatlar aşırı yüksek (işlemci: i7 10700k) bütçem 15 civarı

Selamlar herkese yurtdışından kart almak istiyorum hangi ülkeden en ucuza ne alabilirim amazon.de ve amazon.jp de vs ya türkiye ile aynı para yada daha pahalı 2.el de olur fakat ebaya baktığımda fiyatlar aşırı yüksek (işlemci: i7 10700k) bütçem 15 civarı
30 euro limiti aşınca çok yüksek vergiler ödeyerek getirebilirsin ama hiç kar edemesin, hatta zararlı çıkarsın .Yurt dışına kendin çıkıp veya yakınının senin için getirmesini isteyebilirsin . Böyle imkanın yoksa biraz indirim bekleyip ve bütçeni artırarak amd rx 9060xt 16 gb almanı tavsiye ederim. (Türkiyeden)

selamlar, istediğiniz gibi bir şey mümkün olsa ülkemizde yaşam daha kolay olabilirdi :) yurt dışı alışverişlerde gümrük sınırı 30 euro. bunun üzerindeki ürünler için ürünün güncel fiyatından hesaplanan kdv, gümrük giderleri gibi vergiler ödemeniz gerekir 15 bin liraya bir kartı getirip kar etme ihtimaliniz yok. yurt içi daha uygun olur. eğer bir yakınınız valizinde getirecekse durum ayrı. 5060 veya 9060xt bakın bencede

oyun için düşünüyorsan intelden vazgeç bence amd çok daha önde ve f/p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,404
Üyeler
185,723
Son üye
zorr0_35
Geri