Şeffaf kılıf alın, daha güzel.rengi önemli mi ya, zaten kılıfla kullanılmıyor mu bu telefonlar?
Şeffaf kılıf alın, daha güzel.rengi önemli mi ya, zaten kılıfla kullanılmıyor mu bu telefonlar?
mor rengı lansman rengı ve baya hos duruyor ondan kaynaklı ben ıstıyordum renk onemlı degıl zaten kılıf alırsın ıstedıgın renge cevırırsınrengi önemli mi ya, zaten kılıfla kullanılmıyor mu bu telefonlar?
seffaf kılıflar cok cabuk sararıyor hocamŞeffaf kılıf alın, daha güzel.
Spigen'in crystal kılıfı daha uzun süre dayanıyor.seffaf kılıflar cok cabuk sararıyor hocam
Öneririm, gayet güzel.onu denemedım olabılır
bakarım hocam tesekkur ederım tavsıyenız ıcınÖneririm, gayet güzel.
Rica ederim.bakarım hocam tesekkur ederım tavsıyenız ıcın
Hayırlı olsun şimdiden.s23'e karar verdim arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için
alakası yok diyebilirm işlemci sayesinde gayet yeterli bi pili var hem küçük hem güçlü pil isteyen pls alıyr geçiyor. artık kolay kolayda eskimiyor öyle telefonlar 3 yıllık xiaomi bile taş gibi çalışmaya devam ediyor artık. s21ler 22ler hala faal satılmakta deli gibi. s23 uzun süre devam edicek gibi min 3 yıl bence kırıp dökülmezse 5 yılı var.8k30 kullacağını pek sanmam sadece onunla da değil 3900 mah az kendim Samsung s9 kullanıyorum 3000 mah ancak yetmiyor s20 fe telefonun da bile 4500 mah var a serisine bakarsanız 5000 mah bunları neden söylüyorum çünkü Samsungta pek optimizasyon yok telefon her ne kadar iyi olsa da işletim sistemi de iyi olmalı ki şarjı iyi gitsin. Apple az ram az mah pil ile başarılı işler çıkarıyor bence apple fanboy değilim ama adamlar pahalı yapsa da yapıyor yani bir telefon yapıyorlar 6 7 yıl güncelleme alıyor samsung 4 5 yıl güncelleme yapacağım dese de telefon 3 içinde yavaşlıyor kasmaya başlıyor.
Kullandığın alanlar bakımından evet 14 daha iyi belki ama terso bisey olsa yd telefonu satamazsın satmak istesen hattın ile birlikte vereceksin o yüzden samsung daha mantıki gibi duruyor.. 26 bin çıkıyorsa bütçe 13 de kötü bi seçenek değil iphone istiyorsanŞu an polonyadayım ve yaklaşık 20 bin TL gibi bir paraya iphone 14 alabiliyorum bir de üstüne kayıt ücreti 26 bin TL oluyor. Diğer seçenek ise bir ay sonra Türkiye'ye döndüğümde samsung s23 almak şu anki fiyatlarıyla yaklaşık 23 bin TL. Iphone alırsam garantisi türkiyede geçerli mi yoksa herhangi bir şey olduğunda kendi cebimden mi ödemek zorundayım. Kısacası hangisini tavsiye edersiniz?
s23 varken çok kötü seçenek ya 1313 de kötü bi seçenek değil iphone istiyorsan