Arkadaşlar selam yurtdışından laptop alsam 1000-1500 dolar arası % kaç vergi kullanılır
Örneğin bundan % kaç vergi alınıyor
Thin serisini önermiyorum ek olarak yanlış hatırlamıyorsam yurt dışından alırsan gümrükte normal fiyatına göre geliyor yani ucuz gelmiyor ve daha fazla fiyat çıkma şansı bile var.Arkadaşlar selam yurtdışından laptop alsam 1000-1500 dolar arası % kaç vergi kullanılır
Teşekkürler uğraştım ama yapmamıştım peki yurtdışından almak ile kar edermiyim yoksa aynı fiyata gelirAttığın laptobun vergisi kargosu dahil son fiyatı.
Gümrük vergisi vs hepsi dahil miAttığın laptobun vergisi kargosu dahil son fiyatı.
bu fiyata tr'de benzeri bir şeyler bulunabilir. 3060 olması dışında 3050ti + 11. nesil işlemcili 16 gb ramlı modeller varAttığın laptobun vergisi kargosu dahil son fiyatı.
Attığın laptop Tr’de 15k Amazon’dan alırsan ise 13,300₺ ye falan geliyor. Onu yerine Sahibinden üzerinden alsan nasıl olur?Teşekkürler uğraştım ama yapmamıştım peki yurtdışından almak ile kar edermiyim yoksa aynı fiyata gelir
Post automatically merged:
Gümrük vergisi vs hepsi dahil mi
Dahil.Teşekkürler uğraştım ama yapmamıştım peki yurtdışından almak ile kar edermiyim yoksa aynı fiyata gelir
Post automatically merged:
Gümrük vergisi vs hepsi dahil mi
0 ürün varmıdır ki (çok fazla bilgim yok yurtdışı alışverişi vs biraz fazla soru sormuş olabilirim affınıza sığınıyorum)Attığın laptop Tr’de 15k Amazon’dan alırsan ise 13,300₺ ye falan geliyor. Onu yerine Sahibinden üzerinden alsan nasıl olur?
Ben 4 yıl önce Amazon.us’dan gtx 1060 acer predator aldım sorunsuz kullandım, hala da bozulmadı. Elektronik şans işi biraz.0 ürün varmıdır ki (çok fazla bilgim yok yurtdışı alışverişi vs biraz fazla soru sormuş olabilirim affınıza sığınıyorum)