frkn123dxdi
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Yakında yurtdışına gideceğim GTA 6 için hangi konsolu almalıyım sizce yoksa fiyat düşüp Series s alırsam o çalıştırır mı acaba?
hocam bazı yerler 2027 filan diyo ben de emin olamıyorum sonra ps5siz kalmayalımgta 6 çıkana kadar ps6 çıkacak gibi
yurt dışıysa ps5pro almışken alınırhocam bazı yerler 2027 filan diyo ben de emin olamıyorum sonra ps5siz kalmayalım
Adamlar 2025 te gelecek dedi kanka koskoca şirket 2 yıl gibi bir süre uzatmazlar herhalde en fazla yılın sonlarına doğru çıkarırlar diye düşünüyorum sözlerini tutmak için.hocam bazı yerler 2027 filan diyo ben de emin olamıyorum sonra ps5siz kalmayalım
hocam konudan bağlantısız olucak ama nerede diyolar ben göremedimAdamlar 2025 te gelecek dedi kanka koskoca şirket 2 yıl gibi bir süre uzatmazlar herhalde en fazla yılın sonlarına doğru çıkarırlar diye düşünüyorum sözlerini tutmak için.
Trailer'ın sonunda işte kankahocam konudan bağlantısız olucak ama nerede diyolar ben göremedim
Yanlış anlamışımAdamlar 2025 te gelecek dedi kanka koskoca şirket 2 yıl gibi bir süre uzatmazlar herhalde en fazla yılın sonlarına doğru çıkarırlar diye düşünüyorum sözlerini tutmak için.
Yok kanka GTA 6'yı diyorum.Yanlış anlamışımben PS6 için diyon sandım
ps5 düz çok kelepir bir fiyata indriimli vs li 2.kollu digital sürümü yakalarsan net alınır yanıanda gene yurtdışındna 2 tb ps5 uyumlu ssd alırsın takarsın kutuyuda atarsınız tertemiz getirirsiniz kullanırsınız yoksa ps5 pro almak daha avantajlıYakında yurtdışına gideceğim GTA 6 için hangi konsolu almalıyım sizce yoksa fiyat düşüp Series s alırsam o çalıştırır mı acaba?