Neler Yeni

Yurtdışından PS5 mi PS5 Pro mu alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
Yakında yurtdışına gideceğim GTA 6 için hangi konsolu almalıyım sizce yoksa fiyat düşüp Series s alırsam o çalıştırır mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye sizce hocam ps5 performans olarak eski mi kaldı sence ama fiyatı uygun ps5 proya göre

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
hocam bazı yerler 2027 filan diyo ben de emin olamıyorum sonra ps5siz kalmayalım
Adamlar 2025 te gelecek dedi kanka koskoca şirket 2 yıl gibi bir süre uzatmazlar herhalde en fazla yılın sonlarına doğru çıkarırlar diye düşünüyorum sözlerini tutmak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar 2025 te gelecek dedi kanka koskoca şirket 2 yıl gibi bir süre uzatmazlar herhalde en fazla yılın sonlarına doğru çıkarırlar diye düşünüyorum sözlerini tutmak için.
hocam konudan bağlantısız olucak ama nerede diyolar ben göremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
Yanlış anlamışım :ROFLMAO: ben PS6 için diyon sandım

asko56

80+ Silver
Yakında yurtdışına gideceğim GTA 6 için hangi konsolu almalıyım sizce yoksa fiyat düşüp Series s alırsam o çalıştırır mı acaba?
ps5 düz çok kelepir bir fiyata indriimli vs li 2.kollu digital sürümü yakalarsan net alınır yanıanda gene yurtdışındna 2 tb ps5 uyumlu ssd alırsın takarsın kutuyuda atarsınız tertemiz getirirsiniz kullanırsınız yoksa ps5 pro almak daha avantajlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom