Neler Yeni

Yurtdışından tanıdıkla XBOX Series s getirtmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

federalper

80+ Silver
Kendisi isviçrede yaşıyor yanlış bilmiyorsam ayın 25'inde türkiyeye gelecek sınırlı bir bütçem olduğu için series s'e yönelmek istedim

Bu ürünün 243.46 euroluk standart versiyonunu türkiyeye kendisi bavulunda vb getirse sıkıntı olurmu vergi vesaire çıkarmı

yani bir nevi kişisel malı gibi getirecek
Eğer kutusunu açarsa sadece güç kablosu ve konsolu getirirse sorun olmayacağını düşünüyorum (jelatinleri vs vs çıkartılıp sanki cidden onun ürünüymüş gibi görünmesi de gerek sanırım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kutusunu açarsa sadece güç kablosu ve konsolu getirirse sorun olmayacağını düşünüyorum (jelatinleri vs vs çıkartılıp sanki cidden onun ürünüymüş gibi görünmesi de gerek sanırım)
hocam kumandada lazım :D. her neyse o işin şakası anladım.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Semih
1 veya 2 üründen bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Değişti mi değişmedi çok haberim yok açıkçası. Kutuyu biraz açıp içinde jelatin varsa sökerse daha garanti olabilir. Yoksa da sıkıntı çıkacağını sanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Kendisi isviçrede yaşıyor yanlış bilmiyorsam ayın 25'inde türkiyeye gelecek sınırlı bir bütçem olduğu için series s'e yönelmek istedim

Bu ürünün 243.46 euroluk standart versiyonunu türkiyeye kendisi bavulunda vb getirse sıkıntı olurmu vergi vesaire çıkarmı

yani bir nevi kişisel malı gibi getirecek
kutusunu vs çıkarıp paket içindekileri sanki kendisininmiş gibi getirebilir sorun olmaz zaten siparişi verince onun adresine gideceği için faturada kendi ismi gözukur 0 problem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,626
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kutusunu vs çıkarıp paket içindekileri sanki kendisininmiş gibi getirebilir sorun olmaz zaten siparişi verince onun adresine gideceği için faturada kendi ismi gözukur 0 problem
acaba xbox türkiye fiyatlandırmalarını kullanabilecemmi peki? (mağaza anlamında kurulumda ülke seçebiliyormuyum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer

Efem1905

80+ Bronze
kutusuylada getirir 2 taneye kadar hakkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular