Yardım Yurtdışından Telefon Almak İçin Taksit Seçenekleri

Easycep ile yaşadığım anıyı anlatayım sana. Bundan 2 yıl önce iPhone X aldım. Pil sağlığı ve kozmetiği gayet iyiydi. Fakat bir güncellemeden sonra, ekranın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Enteresan olan durum, sürümü geri çekince ekran cayır cayır çalışıyordu. Garantisi olduğu için götürdüm, ekranı değiştirdiler (yan sanayi). Ekran çalışıyordu problem yoktu fakat sürekli ekran kasadan atmaya başladı. 5 kez yapışkanlarını yenilettim.

Aylık olarak yapışkan yeniletirken, ekranın kendi kendine basmaya başladığını gördüm. Bayağı telefonu bıraktığım zaman takılıyordu kendi kafasına göre. Rehbere girip birilerini falan arıyordu. Telefona birkaç kez vurunca düzeliyordu. Cihazı Easycep'e geri vermeden önce, ekranımın alt tarafı çalışmıyordu. Garantim bitmişti, kullanıcı hatası diyip ekran değiştirelim demişlerdi. Ben de teşekkür edip, adamlara telefonu aldığım fiyatın biraz altına sattım.

NOT: Her Easycep'in böyle olduğunu iddia edemem. Benim yaşadığım şubedeki personellerden kaynaklı olabilir. Çünkü ekranı oradaki teknik arkadaş değiştirmişti. Easycep'den telefon satın alan arkadaşlarım var, onlar gayet memnun.
Hayir hep aynilardi telefonlari alip yan sanayi parcalarla doldurup ugrastiriyorlardi

bu kadar pahalı telefonu iş için almıyorsan önermem. geleceğine yatırmanı öneririm ki ileride iyi ki dedirtir.
Güzel bir yorum teşekkürler hocam zaten öyle. Asgari ücret kazanıp 100k ya 16pro max 1tb alan tiplerden değilim 13pro veya 14pro 2.el bakacağım beni götürür baya :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120hz güzel icat hocam, ben pek uğraşmıyorum bataryanın uzun gitmesini daha çok önemsiyorum. Kendim 60a limitli kullanıyorum.

Bu yorumum tamamen şahsi o yüzden renkler zevkler tartışılır diyorum. 14 pro ve pm özelinde benim açık ara en sevdiğim apple ürünüdür. Hem derin mor rengi hem de dynamic island muhabbeti gerçekten efsane. Hem daha güncel olması açısından zaten kafadan tercih edilir hem de benim saydığım öznel sebeplerden dolayı 14 pro serisine bayılıyorum.

Bu arada benimde en uzun kullandığım apple ürünü 12 minidir, bataryası el verseydi bir 3 yıl daha kullanırdım.
Evet hocam lanet olsun o 120hz olayına :) Son karar olarak 13pro -14pro bakacağım bende 14pro derin mor olayına bayılıyorum valla ya bebek mavisi 13 pro çekerim ya da 14 pro minimum 256 düşünüyorum güncelleme konusunda ikisi daha ne kadar alır güncelleme?

Güzel bir yorum teşekkürler hocam zaten öyle. Asgari ücret kazanıp 100k ya 16pro max 1tb alan tiplerden değilim 13pro veya 14pro 2.el bakacağım beni götürür baya :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam lanet olsun o 120hz olayına :) Son karar olarak 13pro -14pro bakacağım bende 14pro derin mor olayına bayılıyorum valla ya bebek mavisi 13 pro çekerim ya da 14 pro minimum 256 düşünüyorum güncelleme konusunda ikisi daha ne kadar alır güncelleme?
11in hala güncelleme aldığını düşünürsek, 14 serisi 3-4 yıl daha ios sürümlerini alır gibi hocam. Güvenlik güncellemeleri olarak apple üzmez zaten onun yolu daha uzundur.

11in hala güncelleme aldığını düşünürsek, 14 serisi 3-4 yıl daha ios sürümlerini alır gibi hocam. Güvenlik güncellemeleri olarak apple üzmez zaten onun yolu daha uzundur.
Bütceme en uygun şekilde ikisinden bir seçim yapacağım teşekkürler cevapların için hocam iyi forumlar :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri