TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,986
Hayir hep aynilardi telefonlari alip yan sanayi parcalarla doldurup ugrastiriyorlardiEasycep ile yaşadığım anıyı anlatayım sana. Bundan 2 yıl önce iPhone X aldım. Pil sağlığı ve kozmetiği gayet iyiydi. Fakat bir güncellemeden sonra, ekranın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Enteresan olan durum, sürümü geri çekince ekran cayır cayır çalışıyordu. Garantisi olduğu için götürdüm, ekranı değiştirdiler (yan sanayi). Ekran çalışıyordu problem yoktu fakat sürekli ekran kasadan atmaya başladı. 5 kez yapışkanlarını yenilettim.
Aylık olarak yapışkan yeniletirken, ekranın kendi kendine basmaya başladığını gördüm. Bayağı telefonu bıraktığım zaman takılıyordu kendi kafasına göre. Rehbere girip birilerini falan arıyordu. Telefona birkaç kez vurunca düzeliyordu. Cihazı Easycep'e geri vermeden önce, ekranımın alt tarafı çalışmıyordu. Garantim bitmişti, kullanıcı hatası diyip ekran değiştirelim demişlerdi. Ben de teşekkür edip, adamlara telefonu aldığım fiyatın biraz altına sattım.
NOT: Her Easycep'in böyle olduğunu iddia edemem. Benim yaşadığım şubedeki personellerden kaynaklı olabilir. Çünkü ekranı oradaki teknik arkadaş değiştirmişti. Easycep'den telefon satın alan arkadaşlarım var, onlar gayet memnun.