Neler Yeni

Yurtdışından telefon almak

Spermman

80+ Bronze
12 veya 12 mini düşünüyorum uygun fiyatlı dediğiniz bir ürün varsa atar mısınız depolama tercihim 64 olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde yurt dışı telefonlar kayıtlı bir şekilde satılıyor kayıtlı olmazsada bir telefoncudan 100 TL atırırsın
100 tl ye ne yapılıyor anlamadım

birde hangi sitelerden alabilirim mesela şuan amazon.de deyim hangi ilanı açsam teslimat adresini değiştirin diyor

Birde şöyle bir şey var factory unlocked bu tam olarak ne oluyor

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
İthalatçı şirketlerin yurtdışından tedarik edip piyasaya sundukları telefonlar çoğunlukla IMEI kaydı, farklı telefonların veya IMEI generator kullanılarak çevrilmiş olan IMEI kayıtlarının tanımlanmış olarak cihazlar satılmaktalar. Belli bir süre genellikle altı ay 1 yıl vs. süreler içerisinde gittiği yere kadar kullanıcı bu imei kimlik numarasıyla telefonunu kullanır, kapanızsa eğer tekrar'dan yeni bir imei kaydının cihaza tanımlanması gerekli ki, cihaz tekrar'dan kullanılabiliyor olsun. İthalatçı şirketlerden fiyatları düşük diye alınan bir çok cihazlar da durum bu şekilde hala. Kendimde ithalatçı şirketten aldım imei kaydı düştü evde eski telefonumun imei kaydını, yeni telefona yazdırıp tekrar'dan kullanıma açtım. Bu gibi işlemlerin yasal durumu yok dünya genelinde yani yasal değil yasak bir işlem. Ancak kendinize ait eski bir telefonunuz varsa eğer, imei kaydı kullanılarak kapanan cihazlar rahat bir şekilde imei atılıp tekrar'dan kullanılır hale getirilir. :)

Top Bottom