Neler Yeni

Yurtiçi Kargo 6 saattir çıkış biriminde

rookie27

80+ Gold
Merhaba
Bu sabah 9.16 da ürünüm kargoya verilmiş ve çıkış biriminde gözüküyordu lakin saat şu an 15.20 kargom hala çıkış biriminde gözüküyor. Hiçbir işlem yapılmamış yani. Bu normal midir? Genelde Aras Kargo ve Sürat Kargo kullandığım için sıkıntı olup olmadığını bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kargom kayıp falan mı oldu. En kötü ihtimalle gelmez ise iade olur diye düşünebilirsiniz ama ürünü güzel bir indirimde iken aldığım için boşa gitsin istemiyorum.

Ekler

• ,.PNG
    ,.PNG
    6.1 KB · Hit: 124
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43 KB · Hit: 99

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
akşama doğru bir bakın. akşama doğru çıkmazsa yola akşam çıkacaktır illaki.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Çıkış birimindeymiş işte çıkacak biraz sabır.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Merhaba
Bu sabah 9.16 da ürünüm kargoya verilmiş ve çıkış biriminde gözüküyordu lakin saat şu an 15.20 kargom hala çıkış biriminde gözüküyor. Hiçbir işlem yapılmamış yani. Bu normal midir? Genelde Aras Kargo ve Sürat Kargo kullandığım için sıkıntı olup olmadığını bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kargom kayıp falan mı oldu. En kötü ihtimalle gelmez ise iade olur diye düşünebilirsiniz ama ürünü güzel bir indirimde iken aldığım için boşa gitsin istemiyorum.
bende de geldiğni gösteriyor fakat bi türlü dağıtıma çıkmıyordu bi anda kapı çaldı ve kargom geldi aldıktan sonra bakınca dağıtıma çıktı ve teslim edildi ikisi aynı anda işaretlenmişti onun gibi bir şey olablir belki varış birimine geldiğinde sisteme düşebilir

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
İnşallah öyledir hocam.
Var mı başka bilen Yurtiçi kargo kullanan.
Valla en son yurt içiyle kasa gönderdim içinden geçmişler kasanın. Temperli camı kırmışlar. Vida yuvalarını yamultmuşlar. Öndeki pilexi glassda bir sürü çizik var. Tanzim tutturdum işte süreci takip ediyoruz şuan. Birda ha yurtiçi kargomu yok kalsın :D

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Merhaba
Bendede öyle idi 11de yazılıp 19da çıkmıştı bekleyin.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İnşallah öyledir hocam.
Var mı başka bilen Yurtiçi kargo kullanan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam bu akşamı bekleyeyim o zaman.
Akşam yola çıkar illaki.

rookie27

80+ Gold
Valla en son yurt içiyle kasa gönderdim içinden geçmişler kasanın. Temperli camı kırmışlar. Vida yuvalarını yamultmuşlar. Öndeki pilexi glassda bir sürü çizik var. Tanzim tutturdum işte süreci takip ediyoruz şuan. Birda ha yurtiçi kargomu yok kalsın :D
Geçmiş olsun hocam.
Bendede öyle idi 11de çıkıp 19da çıkmıştı bekleyin.
Teşekkürler akşama kadar bekleyeyim.Konuyu hortlatırım:)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Hocam 6/7 saattir çıkış biriminde olunca merak ettim.
Birde ilk kez klavye alıyorum+çarşamba günü il dışına gideceğim kargoyu alamam o yüzden bir an önce gelsin
Olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927
Son üye
ShadowShairan
Top Bottom