Neler Yeni

Yusuf Kayaalp Mahkeme Kararı AÇıklandı!

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu videoda her şey anlatılıyor. Bence Yusuf Kayaalp haklı. Düşünceleriniz neler?
Yusuf biraz kaşınmış gibi sözde mağdur olan kişinin avukatının her şeyi manpüle ediceğini bilip attığı storyleri vb şeyleri atmamalıydı yada dümdüz 1 hafta sonraya ertelendi vb şeyler demeliydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yusuf biraz kaşınmış gibi sözde mağdur olan kişinin avukatının her şeyi manpüle ediceğini bilip attığı storyleri vb şeyleri atmamalıydı yada dümdüz 1 hafta sonraya ertelendi vb şeyler demeliydi
Aynen bile bile ateşe gitmiş gibi bir şey.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu videoda her şey anlatılıyor. Bence Yusuf Kayaalp haklı. Düşünceleriniz neler?
Kayaalp'e kızıyorum .
1-O yaptığı sahne çok yanlış yere çekilebilinilirdi ve çekene hak veririm çünkü cidden hitlerden RTE'ye geçiş efekti ile geçiş yapması buna sonuç vericekti işte azcık aklı olsa yapmazdı ve manipülatif şeyler var niye story atıyon kanka işte tamam atarsın da bitince at biliyorsun böyle bir şey diyeceğim tek şey bu kim haklı kim haksıza girmeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tun
Kazanılması zor bir dava gerçekten.Bencede attığı şeyleri atmamalıydı kendine zorluk çıkarttı.

Alfha13

80+ Silver
Düşünce özgürlüğünü kullandığı için ceza aldı adam; avukatların da zaten gerçeği umursadığını zannetmiyorum, s alak dese RTE'ye dedi diyecekler.

sala k sansürleniyormuş

Top Bottom