aynen dostum yuukrup video atmış hemen da foruma girip arkadaşlarımla birlikte video linki paylaşıp izlenme kastırmalıyım t launcher olayındada milleti paniğe sokup gidip milletin t launcher indirdim tek kurtuluş formatmı gibi konular açmasına neden oldunuz .d forumu kirletiyorsunuz
Artık bişey diyemiyorum bu arkadaş haklında. Dev bir kirlilik yapıyor. Şu adama hala inanan varsa artık inanmaktan vazgeçebilir. Yorumu size bırakıyorum.
hocam siz beni çok yanlış anlamışsınız.aynen dostum yuukrup video atmış hemen da foruma girip arkadaşlarımla birlikte video linki paylaşıp izlenme kastırmalıyım t launcher olayındada milleti paniğe sokup gidip milletin t launcher indirdim tek kurtuluş formatmı gibi konular açmasına neden oldunuz .d forumu kirletiyorsunuz
bilmiyorum hocam foruma girince şu çocuğun videoları ile ilgili konu görmekten sıkıldımhocam siz beni çok yanlış anlamışsınız.
ben bırak yuukrpyi desteklemeyi yuukrpnin tlauncher videosunu çürüten ekiptenim
Tabii efendm diye yorumladımhocam siz beni çok yanlış anlamışsınız.
ben bırak yuukrpyi desteklemeyi yuukrpnin tlauncher videosunu çürüten ekiptenim
Hocam efendim olmasın o.Tabii efendm diye yorumladım
Yemin et ohaaaa ciddi misin knk sen? Adam dil profesörü a... Öf olm şu an çok havalı oldun ne yapacağımı bilmiyorumHocam efendim olmasın o.
Hocam harf uzatılmaz. Olm diye yazılmaz. Oğlum diye yazılır.Yemin et ohaaaa ciddi misin knk sen? Adam dil profesörü a... Öf olm şu an çok havalı oldun ne yapacağımı bilmiyorum