Neler Yeni

Yüz Temizleme Cihazı Önerir misiniz?

TamerKs

80+ Silver
Yüz temizleme köpüğü dediğiniz nedir? Dediğiniz ürün 120tl civarında, onu yakında alamayabilirim. Xiaomi inFace almayı düşünüyorum da, bu yüz temizleme fırçaları var mesela elektronik, Xiaomi inFace onlardan daha mı iyi, birde önerir misin Xiaomi inFace i.
He dediğiniz ürüne baktım ama o sadece titreşimli silikon değil mi? Yani yinede kendiniz bir krem sürmelisiniz aksi taktirde kendisi hiç bir şeye yaramaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Onun hakkında bilgim yok ama önerdiğimi kendim kullanıyorum, birde duo kremi 150 TL civarı tutuyor.
O zaman onu elimdeki keçi sütlü sabun bitmek üzere zaten, o bitince alayım. Bu sivilce ve siyah noktalara ne kadar iyi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fırçalar cildi çizdiği için önermiyorlar. Xiaomi Inface ise özel silikondan yapılma olduğu için ciltte hasar oluşturmadan temizliyormuş. Yine de haşin davranmamak lazım.
Alternatifleride var ama Xiaomi nin farkı kalitesidir yüksek ihtimalle, o yüzden Xiaomi tercih ederim.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
He dediğiniz ürüne baktım ama o sadece titreşimli silikon değil mi? Yani yinede kendiniz bir krem sürmelisiniz aksi taktirde kendisi hiç bir şeye yaramaz.
İşte sabunu ve ya ileride alırsam o kremi sürerken o cihaz ile uygularsam yüzüme daha iyi olur galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
ergenlik döneminde sivilcelenme çok normal. yağlı yiyecekleri azalt(kızartma-cips vb), tükettiğin su miktarını ideal düzeylerde tut.. bunlar karaciğerini rahatlatır, doğrudan sivilcelerini engeller. bir de yüzünle oynama. çok da takılma. sabunsuz, sadece su ile yıkaman da cildini rahatlatabilir. makine alanlar genelde siyah noktalar için alıyorlar. mikron düzeyinde titreşim yarattığı için. salla yani makineyi. sivilce için sana para tuzağı başka bişey değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
ergenlik döneminde sivilcelenme çok normal. yağlı yiyecekleri azalt(kızartma-cips vb), tükettiğin su miktarını ideal düzeylerde tut.. bunlar karaciğerini rahatlatır, doğrudan sivilcelerini engeller. bir de yüzünle oynama. çok da takılma. sabunsuz, sadece su ile yıkaman da cildini rahatlatabilir. makine alanlar genelde siyah noktalar için alıyorlar. mikron düzeyinde titreşim yarattığı için. salla yani makineyi. sivilce için sana para tuzağı başka bişey değil
Aslında pek yağlı beslenmiyorum. Sivilceler rahatsız ediyor beni, birde siyah noktalar var. İşe yarayacaksa eğer bence alsam iyi olur cihazı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Aslında pek yağlı beslenmiyorum. Sivilceler rahatsız ediyor beni, birde siyah noktalar var. İşe yarayacaksa eğer bence alsam iyi olur cihazı.
ben doktor değilim, bir cildiyeye de danış. ama bana sorarsan alma. çünkü o sivilceler makine ile birlikte titreşecek,azar azar hırpalanacaklar suratını daha kötü yapabilir.. şahsi fikrim işe yaramayacağı yönünde. yukarıdaki yorumumun arkasındayım :) cildiye doktorunun da farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum :)
karaciğer problemleri sivilce yapabilir. bende yapıyor. özellikle sırt bölgesinde.. ancak sende karaciğer problemi olacak diye bir şart yok. ergenlik döneminde sıkça rastlanır. doğal yollara başvur. binlerce yıldır sivilce problemi yaşayan ilk ergen sen değilsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Bu tür ürünleri elimdeki ürünler bittiğinde almayı düşünüyorum.

ben doktor değilim, bir cildiyeye de danış. ama bana sorarsan alma. çünkü o sivilceler makine ile birlikte titreşecek,azar azar hırpalanacaklar suratını daha kötü yapabilir.. şahsi fikrim işe yaramayacağı yönünde. yukarıdaki yorumumun arkasındayım :) cildiye doktorunun da farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum :)
Aslında evet haklısın ama bilmiyorum ki ya bi denesem mi acaba. Çünkü yani şuan kullandığım sabun iyi geliyor yüzüme ve acaba cihaz ile birlikte kullanırsam daha mı iyi olur. Param da yok pek, 100tl param var, yapmak istediğim çok şey var. Cihaza verip de diğerlerinden vaz mı geçsem diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Bu tür ürünleri elimdeki ürünler bittiğinde almayı düşünüyorum.

Aslında evet haklısın ama bilmiyorum ki ya bi denesem mi acaba. Çünkü yani şuan kullandığım sabun iyi geliyor yüzüme ve acaba cihaz ile birlikte kullanırsam daha mı iyi olur. Param da yok pek, 100tl param var, yapmak istediğim çok şey var. Cihaza verip de diğerlerinden vaz mı geçsem diye düşünüyorum.
la olum boşversene. elleme suratına.gençsin normal, bizim de başımıza geldi. ille ben para harcayacam dersen git altın al, sonra bana dua et :D

yatırım tavsiyesi değildir

TamerKs

80+ Silver
O cihazın faydası olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
la olum boşversene. elleme suratına.gençsin normal, bizim de başımıza geldi. ille ben para harcayacam dersen git altın al, sonra bana dua et :D

yatırım tavsiyesi değildir
100tl ye ne altını be abi. 2019 yılının yazıydı galiba, fabrikada çalışmıştım 1-1.5 ay kadar. En sonunda elimde 1000-1200tl para kalmıştı. Çeyrek altın 400tl civarıydı . Aileme dedim çeyrek alayım 3 tane diye. Aldırmadılar. Çeyrek 1k civarına yaklaştığında satsam iyi kar ederdim ama işte aldırmadılar.

O cihazın faydası olacağını sanmıyorum.
Bende zaten bu konu altında öğrendim o cihazı. Merak ettiğim şu, faydası olmuyorsa insanlar neden alıyor? Benim için illa o cihaz olsun diye değil zaten. Bana yüzüme sabunu ve ya kremi uygularken yardımcı olacak bir alet lazım. Sabunu ve ya kremi deriye daha iyi uygulamak için. Çünkü kullandığım ürünlerde masaj yaparak uygulayın yazıyordu.

TamerKs

80+ Silver
100tl ye ne altını be abi. 2019 yılının yazıydı galiba, fabrikada çalışmıştım 1-1.5 ay kadar. En sonunda elimde 1000-1200tl para kalmıştı. Çeyrek altın 400tl civarıydı . Aileme dedim çeyrek alayım 3 tane diye. Aldırmadılar. Çeyrek 1k civarına yaklaştığında satsam iyi kar ederdim ama işte aldırmadılar.

Bende zaten bu konu altında öğrendim o cihazı. Merak ettiğim şu, faydası olmuyorsa insanlar neden alıyor? Benim için illa o cihaz olsun diye değil zaten. Bana yüzüme sabunu ve ya kremi uygularken yardımcı olacak bir alet lazım. Sabunu ve ya kremi deriye daha iyi uygulamak için. Çünkü kullandığım ürünlerde masaj yaparak uygulayın yazıyordu.
Bende hevesle almıştım o ürünü, bir hafta kullanıp bıraktım. Kendi elimle sürüyorum artık.

#Burhan#

80+
18 yaşındayım ve yediğime içtiğime pek dikkat etmiyorum açıkcası. Şu ara maske taktığımız için yüz pek görünmüyor ama bu ara sivilcelerden kurtulmak iyi olurdu. Açıkcası hem beni rahatsız ediyor hemde güzel görünmüyor. İllaki geçer ama yaşım gereği henüz erken, o yüzden şimdiden hallolsun istiyorum.
Magnis krem kullanabilirsin bende kullanıyorum işe yarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom