Neler Yeni

Yüz üstü yatmak günah Diyanet söylüyor

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Uygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ SİZCE NE OLMALI.
Günah değil mekruh.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sürekli yüz üstü yatmak iç organlara fazla bir basınç uygulanmasına sebep olur.
● Yüzünüzün sürekli yastığa temas etmesi ile aynı zamanda da kan dolaşımını olumsuz etkileyen bir pozisyon olduğu için cildinizde kırışıklık meydana gelmesine sebep olabilir.
● Omurgaya uygulanan gereksiz baskı sonucunda ise boyunda ve omurgalarda ağrı meydana gelebilir.
● Parmaklarda ve ellerde uyuşmaya neden olduğu da bilinen problemler arasında yer almaktadır.

Ben onların hiçbirini çekmedin Ama diğer uyku pozisyonlarında yaşadım bu kişiden kişiye değişen bir durum bence.
Yani hocam fetvaları boşver sen sonuçta bu hareker vücuda zarar yani yapmamak her türlü daha iyi.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Uygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ SİZCE NE OLMALI.
Günah münah benim umrumda değil la boğulacaktım en son denediğimde.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bunca zaman hep yüz üstü yattım

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Top Bottom