Bence iş harici kullanılan klavyeler %60 olmalı ancak tabii ki bu kullanıcıların zevkine göredir.Mesela ben hep bir mekanik klavyem olsun istiyordum sonradan Rampage Hydra R6 Red Switch modelini aldım ve bir süreden sonra sağ taraf fazla gereksiz gelmeye başladı çünkü hiç kullanmıyorum.Şimdi klavye bozulursa veya başına bir şey gelirse Anne Pro 2 veya Gamekay MK61 almayı düşünüyorum.Oyun oynamak için Yüzde 60 Mekanik Klavye almak istiyorum. Ğ ü ş ö gibi harflerde rahatsız olurmuyum? Oyun için ve günlük hayat için idelami? Kullanan varsa cevaplara sevinirim.
Oyun oynamak için Yüzde 60 Mekanik Klavye almak istiyorum. Ğ ü ş ö gibi harflerde rahatsız olurmuyum? Oyun için ve günlük hayat için idelami? Kullanan varsa cevaplara sevinirim.
anne pro alma ben de varBence iş harici kullanılan klavyeler %60 olmalı ancak tabii ki bu kullanıcıların zevkine göredir.Mesela ben hep bir mekanik klavyem olsun istiyordum sonradan Rampage Hydra R6 Red Switch modelini aldım ve bir süreden sonra sağ taraf fazla gereksiz gelmeye başladı çünkü hiç kullanmıyorum.Şimdi klavye bozulursa veya başına bir şey gelirse Anne Pro 2 veya Gamekay MK61 almayı düşünüyorum.
Sizde olunca ne oluyor anlamadım ?anne pro alma ben de var
en kötü ihtimalle yön tuşları ve f tuşları olmalı. numerik klavye kullanılmıyorsa bile tkl almak lazım en küçük.Oyun oynamak için Yüzde 60 Mekanik Klavye almak istiyorum. Ğ ü ş ö gibi harflerde rahatsız olurmuyum? Oyun için ve günlük hayat için idelami? Kullanan varsa cevaplara sevinirim.
sadece oyun için alınır ama normal hayat için önermem çoğu tuş yokOyun oynamak için Yüzde 60 Mekanik Klavye almak istiyorum. Ğ ü ş ö gibi harflerde rahatsız olurmuyum? Oyun için ve günlük hayat için idelami? Kullanan varsa cevaplara sevinirim.
iyi değil o kadarSizde olunca ne oluyor anlamadım ?![]()
Görünüşünü vs seviyorum ama tabii ki mk61'de kulağa hoş geliyor.iyi değil o kadar