Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Yüzümde Sivilce Ve önceden kalma izler mevcut bunu Lazer Vs ile çözemiyor muyuz?
Kankam foktorun yazdığı bi krem ve sabun bar imex adında baya etki etti bende yünede doktora gözkümek en iyisi sivilce tipine göre değişebilirYüzümde Sivilce Ve önceden kalma izler mevcut bunu Lazer Vs ile çözemiyor muyuz?
Hacı doktora gidiyorum Krem veriyor vs gram etki etmiyor Bi ton boş para.Benim istediğim Lazer Veya başka direk çözüm varsa hiç uğraşmadan HallediyimKankam foktorun yazdığı bi krem ve sabun bar imex adında baya etki etti bende yünede doktora gözkümek en iyisi sivilce tipine göre değişebilir
Artı olarak saçın uzunsa ve çok bakamıyorsan kestir. Çünkü sivilce yağı sevmez.Bu sorunla en fazla cebelleşen insan olabilirim. Tek vereceğim tavsiye doğal olan yüz yıkama jeli ve ya sabunla sabah akşam yüzünü yıkaman. Asla fazla ürün krem vb şeyler kullanma. Cildiye verse bile kullanma. Bu kardeşin 50 tane cildiyenin verdiği ürünü kullandı faydasını görmedi. Ne kadar az ürün o kadar fazla toparlama. Şuan Yves rocher in doğal yüz yıkama jelini kullanıyorum memnunum . Sabah Salatalık özlü dove sabunla akşam ise jel ile yıkıyorum. Ha bide kafaya ne kadar takarsan o kadar çıktığı da gerçektir
30 yaşındayım 14-15 yaşımdan beri sivilce sorunuyla uğraştım en son Roaccutane tedavisiyle çözdük geçen sene. Doktorlar farklı tedavilerden başlarlar hafiften ağıra doğru.Doktora görünmekte fayda varHacı doktora gidiyorum Krem veriyor vs gram etki etmiyor Bi ton boş para.Benim istediğim Lazer Veya başka direk çözüm varsa hiç uğraşmadan Hallediyim
Roaccutuna son çare kral naptın allah aşkına. Bunu kullanan insanlar intiharı düşünmeye başlar 2 ay sonra. Yüzün patlıyor sonra iyileşiyor. Yemişim öyle tedaviyi. en AMA en son noktadır rakutan tedavisi.30 yaşındayım 14-15 yaşımdan beri sivilce sorunuyla uğraştım en son Roaccutane tedavisiyle çözdük geçen sene. Doktorlar farklı tedavilerden başlarlar hafiften ağıra doğru.Doktora görünmekte fayda var
Ben de onu belirttim zaten en hafiften başlar en ağıra göre.Tavsiye etmiyorum zor bi süreç güneşten kaç,bel ağrıları,kemik ağrıları vs en az 6-12 ay uğraştırır ama sonuç olarak hiç birşekilde sivilceler geçmiyorsa ve çözüm olarak buna gidiyorlar doktorlarRoaccutuna son çare kral naptın allah aşkına. Bunu kullanan insanlar intiharı düşünmeye başlar 2 ay sonra. Yüzün patlıyor sonra iyileşiyor. Yemişim öyle tedaviyi. en AMA en son noktadır rakutan tedavisi.
günde 5 kere soğuk suyla yüzünü 3'er kere yıka. İnan bana çok faydasını gördümYüzümde Sivilce Ve önceden kalma izler mevcut bunu Lazer Vs ile çözemiyor muyuz?
İzleri için lazer tedavisi var diye biliyorumYüzümde Sivilce Ve önceden kalma izler mevcut bunu Lazer Vs ile çözemiyor muyuz?
hocam kullandığınız ürünlerin linkini alabilir miyimBu sorunla en fazla cebelleşen insan olabilirim. Tek vereceğim tavsiye doğal olan yüz yıkama jeli ve ya sabunla sabah akşam yüzünü yıkaman. Asla fazla ürün krem vb şeyler kullanma. Cildiye verse bile kullanma. Bu kardeşin 50 tane cildiyenin verdiği ürünü kullandı faydasını görmedi. Ne kadar az ürün o kadar fazla toparlama. Şuan Yves rocher in doğal yüz yıkama jelini kullanıyorum memnunum . Sabah Salatalık özlü dove sabunla akşam ise jel ile yıkıyorum. Ha bide kafaya ne kadar takarsan o kadar çıktığı da gerçektir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artı olarak saçın uzunsa ve çok bakamıyorsan kestir. Çünkü sivilce yağı sevmez.
https://www.hepsiburada.com/yves-ro...diran-yuz-yikama-jeli-390-ml-pm-HBC00003LHUR1hocam kullandığınız ürünlerin linkini alabilir miyim
bende sivilce lekeleri var burnumda biraz onun için deniycem teşekkürlerhttps://www.hepsiburada.com/yves-ro...diran-yuz-yikama-jeli-390-ml-pm-HBC00003LHUR1
Yıkama için bunu kullanıyorum ayrıyeten düz bim de satılan salatalık özlü dove sabun 20 TL olması lazım öneririm